LG показа G2 и отчете успешна досега година

LG отчита една предизвикателна, но успешна година до момента, обяви компанията по време на своя презентация, на която южнокорейският производител показа новия си флагман LG G2.

Компанията заема водещи места сред производителите на мобилни устройства и смартфони както у нас, така и в световен мащаб и продължава да разширява каталога си от потребителска електроника с нови предложения като нова линия климатици и телевизори с особено големи екрани.

LG успешно развива различни свои подразделения, в резултат на които компанията е в състояние да предложи върхови постижения в дизайна на IPS монитори и на изключително издръжливи и икономични батерии. Благодарение на партньорството си с Google, LG е създател на успешния смартфон Nexus 4, а в резултат на сътрудничеството с Qualcomm компанията е сред първите, които ползват новия и мощен процесор Snapdragon 800.

Именно той е в сърцето на новия флагман на LG – LG G2, който направи днес своята премиера за България. Апаратът се отличава с широк набор от нови функции, сред които възможността да се активират различни профили за онези, които го ползват, както и включването и изключването на дисплея да става само с почукване. Телефонът ще бъде достъпен съвсем скоро на българския пазар и ще се продава навсякъде, обеща компанията.