Acer представи нова Travel-серия проектори

Аcer представи новата си Travel-серия проектори. Независимо къде се намират, K335, K135 и K132 позволяват на потребителите да се наслаждават и да споделят своите мултимедийни файлове или да завладяват вниманието на колеги, бизнес партньори с привлекателни презентации.

Идеални за мобилни потребители, които търсят лесни за носене и компактни устройства, тези проектори варират от 0.42 кг до 1.3 кг и размери по-малки от формат A5. Към лесното пренасяне е добавено и мигновено включване / изключване.

Всички проектори гарантират забележителни резултати: висока яркост до 1000 ANSI лумена комбинирана с 10,000:1 динамичен контраст подобрен чрез DynamicBlack ™ технологията. Това значително подобрява контраста като пресъздава ясни, живи изображения и спираща дъха проекция. Резолюцията WXGA прави изображенията изключително изразителни и презентациите невероятни, позволявайки в същото време възпроизвеждането на High Definition съдържание.

HDMI портът дава възможност за лесно свързване с компютри, DVD плеъри или игрови конзоли. Нещо повече, HDMI портът е съвместим с MHL, така че видео, снимки или игри могат да бъдат стриймвани от смартфон или таблет на голям екран. Acer K335 и K135 имат и четец на SD карта (microSD за K135) и USB порт, които позволяват възпроизвеждане на мултимедия директно от USB устройство или от карта с памет.

Проекторите от Travel-серията на Acer К132, К135 и К335 вече са налични в магазинната мрежа и могат да бъдат намерени на препоръчителни цени от 899 лв., 999 лв. и 1499 лв.