Ново решение за видеонаблюдение от D-Link

D-Link разшири своята гама от IP камери с две нови устройства:

– DCS-933L Wireless N Cloud камера е универсално решение за дома, офиса или магазина.  Устройството прави изображения с резолюция 640 x 480. Неговите инфрачервени LED светлини се грижат за ясните ви записи, даже и на тъмно.

– Облачната камера DCS-5020L Wireless N Day & Night Pan/Tilt е с Pan и Tilt функции (PTZ), които са полезни при наблюдение на по-големи площи. 

И двете камери могат да се използват за разширение на Wi-Fi обхвата, където той е слаб. За целта се използва вградената функция на ретранслатор, която се грижи постоянно за наличнието на Wi-Fi връзката. 

Веднага щом камерите засекат движение в предварително зададена област, те изпращат имейл на потребителя, който може да прегледа кадрите от събитието или записа с мобилното си устройство. Четирикратното дигитално приближаване позволява да се следят отблизо по-обширни зони на наблюдение. DCS-933L и DCS-5020L реагират на движение и звук. Това ги прави прекрасна алтернатива на бейбифоните. Засичането на звук известява родителите веднага, щом бебето започне да плаче. Нивата на шум, при които камерата реагира, могат да се настройват ръчно. Администрирането и конфигурацията на камерата се осъществява през уеб браузър или чрез безплатния софтуер D-ViewCam 3.0. 

Двете камери могат да се насочват и следят своята цел, благодарение на малките си размери и вградените безжични LAN функции. Използването на стандарт Wireless N  позволява заснемането на видео с висока резолюция, и свързаност до 300 Mbps. Камерата предлага и още една практична функция: в затворени помещения със слаб сигнал може да се използва като ретранслатор, за да усили сигнала, като към нея могат да се свържат до 5 Wi-Fi клиента. 

Нещо повече – DCS-933L и DCS-5020L влизат към семейството на D-Link cloud и могат да се управлят през портала mydlink или през мобилното приложение mydlink за iPhone, iPad и Android устройства.

DCS-933L и DCS-5020L можете да намерите в магазините на цени съответно 249.00 и 379.00 лв с ДДС.