LG Optimus G Pro с награда на LTE World Summit 2013

 

LG Electronics обяви, че 4G LTE смартфонът от висок клас Optimus G Pro е получил наградата за най-добро LTE устройство – Best LTE Device/Handset, на LTE World Summit 2013. 

Деветото издание на LTE World Summit се проведе от 24 до 26 юни 2013 г. в Амстердам, Холандия. Събитието е водещо в областта на 4G технологиите и ежегодно привлича експерти и лидери в индустрията от цял свят. С над 3 000 посетители, 250 гост-лектори, повече от 125 участници в изложението и голям брой представители на печатни и онлайн медии, LTE World Summit 2013 се превърна в едно от най-мащабните издания на форума до момента.

Благодарение на активното изграждане на високоскоростни мрежи от четвърто поколение, все повече потребители могат да се насладят на съдържание с високо качество на своите мобилни устройства. Развитието на инфраструктурата стимулира търсенето на LTE смартфони, които да гарантират невероятно зрително изживяване. Награденото устройство на LG Optimus G Pro разполага с мощен про-цесор Qualcomm Snapdragon 600, 5,5-инчов 1080p Full HD IPS дисплей и множество удобни функции, с които осигурява на потребителя бързина на работа, качес-тво на картината и интуитивен интерфейс.