Dell готви нова стратегия за бъдещето

На започналия Dell Solution Tour в Букурещ американският производител Dell отчете последните тенденции на технологичния пазар и посочи своята стратегия в динамичните нови условия.

Очаква се облачните технологии да играят все по-голяма роля и до 2020 г. разходите за тях трябва да достигнат 241 милиарда долара. Това означава, че IT капацитетът започва да играе все по-голяма роля и в резултат всяка една компания трябва да обнови своята информационна инфраструктура, ако иска да бъде конкурентоспособна.

За да се справи с тези предизвикателства, Dell възнамерява да засили конвергенцията с облачните технологии, да осигури необходимата среда на сигурност за работа и да заложи на софтуер, който едновременно опростява IT процесите и регулира риска.

Залагайки на своите традиционно силни страни като отлични отношения с над 2 000 производители и поддръжка в 180 страни, Dell е в състояние да предложи на клиентите си нови бизнес решения, гъвкава мрежова инфраструктура и интегрирани системи, които са лесни за управление.