ICB е „Партньор на Майкрософт" в България за 2013 г.

Интерконсулт България (ICB) спечели наградата „Партньор на Майкрософт за България“ за 2013г. ICB беше отличена сред множество от водещи български и международни компании, партньори на Майкрософт, за демонстрирането на отлично качество и иновативност при внедряване на клиентски решения, базирани на Майкрософт технологии. 

На церемонията бяха раздадени награди в различни категории, като победителите бяха избрани измежду над 3000 кандидата от 106 страни от целия свят. Наградата „Локален партньор на Майкрософт на годината“ се присъжда на партньори на ниво страна, които демонстрират изключителни бизнес умения в предоставянето на решения базирани на Майкрософт технологии в рамките на последната година. Тази награда отличава ICB в успеха й да се ангажира и да предостави резултати на локалния пазар, като едновременно с това демонстрира иновативност и подобряване на бизнеса на клиентите, водещо до удовлетвореност и привличане на повече нови клиенти.

Наградата Партньор на годината на Майкрософт се присъжда на компании, които са разработили уникални решения базирани на Майкрософт технологии през изминалата година.