Раница-зарядно: Energi Backpack

Производител

TYLT

Никой не обича да изпада в ситуация, в която батерията на смартфона или пада точно по средата на дълго пътуване. Ето защо една компания от Южна Калифорния на име TYLT реши да създаде раница-зарядно, което ще захранва джаджите ви, дори когато сте в движение.

Energi Backpack побира 10 400 mAh литиево-йонна батерия. Може да зарежда до три устройства наведнъж чрез USB порт. Според производителя раницата съхранява толкова енергия, че да зареди един смартфон 4 пъти, а един типичен таблет – веднъж, преди самата тя да има нужда от презареждане.

Energi Backpack разполага и с предостатъчно джобове за останалите ви неща, а кабелите могат да се прекарат и през самата раница, за да може да ходите и да говорите с телефона, докато той се зарежда. Откриваме дори и водоустойчив джоб.

На този етап TYLT търси финансиране през Kickstarter. Онези от вас, които дадат най-малко 99 долара, ще получат раницата и по-рано. На този етап компанията е събрала над 23 хил. долара, но се нуждае от цели 50 хил. Остават още 27 дни. 

Бихте ли подкрепили подобен проект?