D-Link отново e пионер в мрежовите технологии

През тази седмица на Световния Мобилен Конгрес в Барселона  D-Link ще покаже нови устройства, които ще позволят на клиентите да използват бързината и гъвкавостта на новите стандарти за мобилна комуникация 4G/LTE. Вече всеки може  да бъде свързан  с интернет в дома си посредством LTE интегрирано устройство за достъп – DWR-926. Домашният LTE рутер се допълва идеално с портативния 4G NAS рутер, който включва иновативните облачни услуги на D-Link – mydlink cloud. 4G-VDSL Hybrid Gateway предоставя надеждна свързаност и ефективно разпределение на трафика и натоварването. А когато клиентите се нуждаят от LTE за най-критичните си приложения, могат да се доверят на DWR-855 и  DWR-955, поставящи нови стандарти за надеждност и сигурност в класа машина-към-машина /M2M/ VPN гейтуей.

Независимо дали сте вкъщи, сред природата или на работното място, решенията на D-Link ви помагат да разполагате с непозната до сега скорост през 4G/LTE връзка.

LTE  вкъщи 

DWR-926 LTE 11ac DECT интегрираното решение внася LTE свързаността във вашия дом. Поддържа до 4 мобилни DECT слушалки за гласови разговори използвайки VoLTE и предлага високоскоростна 802.11ac безжична мрежа, чрез която можете да гледате гладко FullHD видео, да провеждате VoIP разговори или да играете онлайн игри и всичко това на няколко устройства едновременно. DWR-926 се интегрира безупречно с mydlink IP камери, плейъри и мрежови сториджи улеснявайки максимално социалното общуване.

4G преносим NAS рутер 

4G рутера на D-Link отключва пълните възможности на LTE технологията практически навсякъде. Предлага се в две конфигурации: домашна версия с осветена основа, която седи стилно на всяко бюро и мобилна версия, оборудвана с батерия. С натискане на един бутон рутера създава безжична мрежа, увеличава обхвата на налична мрежа или може да се включи към мрежов сторидж, за лесно споделяне на файловете. 

4G – VDSL  Hybrid Gateway

D-Link 4G-VDSL Hybrid Gateway е решение, което перфектно се интегрира с 4G & VDSL в домашни условия. От стриймване на HD видео до траснфер на файлове с голям обем и колаборация в реално време, доставчиците на телекомуникационни услуги използват най-последните технологии на техния предел с D-Link’s 4G-VDSL Hybrid Gateway. Когато е необходимо той предоставя динамично споделяне на натоварването и контрол на качеството на услугата на IP трафика, при доставяне на различни услуги на домашните потребители, осигурявайки им максимално удоволствие от забавлението, без накъсвания.

4G M2M Gateway 

Солидните DWR-855 Coolbox HSPA+ и DWR-955 Coolbox VPN 4G LTE/HSPA рутери са проектирани за най-взискателните приложения.  Включват интегрирани 4G LTE WAN и WLAN възможности, безотказност, резервираност на WAN връзките и VPN свързаност и всичко това в здрав метален корпус. Когато условията изискват максимална надеждност и сигурност DWR-855 и DWR-955 са единственият отговор.