Real Racing 3 за Android и iOS на 28 февруари

Мобилните игри за смартфони са далеч от класата на своите конзолни събратя и дори старото ви PSP със сигурност може да ви предложи много повече забавления, но понякога се появяват и интересни заглавия, които всъщност са забавни.

Такова едно без съмнение ще бъде Real Racing 3.

Третата част на авто поредицата за смартфони и таблети на Electronic Arts ще бъде пусната за Android и iOS на 28 февруари тази година, при това съвсем безплатно. Или почти.

За играта, която безспорно се очаква с голям интерес, ЕА подготвя популярната при мобилните заглавия freemium система. Компанията обещава, че нито една част от играта няма да остане заключена дори и да не искате да плащате, но онези, които решат да дадат истински пари ще получат по-добрите коли и новите писти по-бързо.

Освен това в Real Racing 3 ще може да се състезавате с аватарите на вашите приятели в т.нар. Time-Shifted Multiplayer. Ще бъде преработен и демидж модела, така че повредените автомобили трябва да бъдат поправяни преди следващото състезание. Отново ако искате да забързате процеса може да направите това с реални пари.