Енергийно-ефективни UPS решения от Eaton

Нуждаете се от UPS за вашия офис? Предлагаме ви три следните три продукта.

Eaton 9PX UPS представлява следващо поколение енергийно-ефективно UPS с капацитет от 5 до 11 kVA за виртуални среди. Той осигурява енергийно-ефективна защита на захранването за малки и средни центрове за данни, ИТ зали и инфраструктура. Използвайки технология с двойно преобразуване с 40 на сто по-малко енергопотребление и 28 на сто повече мощност, 9PX е перфектното UPS устройство за мениджърите на ИТ и помощни съоръжения, които обръщат внимание на разходите за електроенергия и търсят решения за защита на захранването от ново поколение.

Eaton 9SX UPS осигурява високонадеждна, гъвкава и съвременна защита на захранването за различни инфраструктури, производства, медицински апаратури, ИТ, мрежи, устройства за съхранение на данни и телекомуникационни компании. Осигурява защита чрез онлайн технология с двойно преобразуване в настолни или стелажни модели с КПД до 95%.

Eaton 93PM UPS представлява всичко-в-едно решение, което намалява до минимум времето за прекъсване на важни процеси и в същото време ви помага да се справите с непрекъснато растящите разходи за енергия. Водещата в индустрията ефективност (КПД) на устройството надминава 96% в режим на двойно преобразуване и достига върха си от 99%, благодарение на технологията ESS на Eaton. Заедно с интелигентните софтуерни решения за наблюдение и управление от световна класа напълно съвместими с всички виртуализационни платформи. Eaton 93PM е най-сигурният начин да гарантирате непрекъснатата работа на вашите особено важни приложения. Eaton 93PM UPS е мощно и компактно устройство със заемана площ от само 0,5м2. То може да осигурява пълна номинална мощност и 10-20 мин. автономна работа на батериите.