Клавиатура: Genius LuxeMate i202

18.90 лв.

Вносител

Солитрон

Производител

Genius

Каквито и доводи да се изтъкват в подкрепа на тъчскрийн екраните при
смартфоните и таблетите, предимствата на физическата клавиатура си
остават неоспорими за мнозина потребители.

А какво бихте казали, ако освен това получите и една компактна по размери клавиатура,която с лекота може да  включите във всяко РС, нетбук или дори Windowsтаблет? Не, това не е просто  добро пожелание, а реално предложение отGenius.Luxe Mate i202 е точно такава компактна клавиатура с размери31.96х14.47х1.8 см и тегло едва 419 грама. Съвместима с всички версии на Windows от XP насам и нуждаеща се единствено от един USB порт, тази клавиатура е истинско откровение за хората, които ценят пространството на бюрото си. LuxеMate i202 е с изключително тънки и комфортни клавиши,с които писането е истинско удоволствие.

Те са меки,ергономично разположени и може да бъдете сигурни, че всеки път, когато натиснете бутона, действието ви се отчита. Нещо повече, при писане клавиатурата не издава практически никакъв шум, така че неприятният ефект тип „пишеща машина“, на който често ставаме свидетели, е напълно елиминиран. Бутоните са общо 85, но това не бива да ви смущава –излишните и дублиращите се клавиши от стандартната клавиатура са премахнати, но без това по какъвто и да било начин да нарушава функционалността (дори и Windows клавишите за бърз достъп до стартовото меню са цели два). Като резултат разполагате с конфигурация, където всеки един клавиш има своето важно място.
 
Особено интересни са дванадесетте функционални клавиша, разположени по дължина в най-горната част на LuxeMate i202. Те са предназначени за бърз достъп до интернет и имейл, както и за мултимедийно управление на видео и музикални файлове.
 
Luxe Mate i202 е клавиатура с конкретна мисия – да ви предложи всички
удобства на писането на физическо устройство като в същото време спести максимално много място на вашия работен плот или в движение. Високата й степен на съвместимост с Windows версии гарантира, че може да я използвате в максимално широк набор от продукти, а компактните размери я превръщат в предпочитан аксесоар както в офиса и дома, така и на път.