LG стартира нова онлайн платформа

LG Electronics стартира нова онлайн платформа LG.com 3.0. Интернет сайтът е разработен с изцяло нова концепция, която поставя в центъра удобството на употреба, богатата информация и взаимната свързаност на ресурсите. Българската версия беше пусната на 22 ноември и може да бъде разгледана на www.lge.bg.

Новият уебсайт на LG цели да даде на потребителите повече свързана информация за това как да използват своите LG продукти, като търсенето на даден модел препраща към богата библиотека от ревюта, снимки, видео упътвания и самоучители. Сайтът стъпва на различни шаблони с информация, които дават на потребителите достъп до пълните данни за моделите на компанията. Навигацията е интуитивна и е разработена за максимално ефективна употреба.

Продуктите на компанията вече могат да бъдат разглеждани в детайли от всички страни. Това се дължи на функцията, която позволява моделите да бъдат завъртяни на 360 градуса и да бъдат уголемявани, за да се видят отблизо специфични особености.

Сайтът е обогатен и с нова секция „Иновации” – посветена на философията на компанията, нейните нови технологии и история на успеха. Целта й е да покаже с какво LG се отличава от конкурентните компании. В секцията е обособена и категория „Световни рекорди”, в която може да бъде намерена информация за емблематични продукти, спечелили множество отличия.

Новата платформа е достъпна във вариант за мобилни устройства. Сайтът е оптимизиран за употреба на смартфони и таблети с различни операционни системи, заради използването на web standard технология.