HP Connected Music стартира с Universal Music Group

HP обяви пълни подробности за партньорството си с водещата музикална компания в света Universal Music Group на територията на Европа, Близкия изток и Африка, рожба на което ще бъде HP Connected Music.

За да отбележат старта на HP Connected Music, двете компании обединиха усилията си за световното събитие и го отбелязаха с концерт на No Doubt. Частното изпълнение на No Doubt се проведе на 7 ноември в “La Maison de la Mutualité” в Париж, и беше  единственото изпълнение на групата на живо тази година в Европа и е първото събитие част от партньорството между HP и Universal Music.

Благодарение на сътрудничеството между компаниите, потребителите ще имат достъп до ексклузивни музикални награди на HP посредством програмата HP Connected Music. Единственото условие е да разполагате с HP компютър с Windows 8 и така може да се насладите на неща като:

•    HP частни събития: достъп до ексклузивни презентации с изпълнения на живо от изпълнители на Universal Music;
•    Музикални изживявания: възможност да спечелят недостъпни за широката публика изживявания, като ексклузивни срещи с изпълнителите зад кулисите, посещения в звукозаписното студио или възможност за обяд с популярни изпълнители; както и
•    ВИП посещения: ексклузивни ВИП възможности за посещение на избрани изпълнители с включени разноски за път и настаняване.

HP Connected Music е наличен в момента на всички нови потребителски компютри на HP с Microsoft Windows 8 в Европа, Близкия изток и Африка.