D-Link показа нови Cloud Wi-Fi рутери и сторидж

Компанията D-Link, известна със своите мрежови компоненти, предложи три иновативни решения с облачни функционалности. DIR-865L е звездното предложение на компанията тази есен – рутерът е първия с поддръжка на супербързия 802.11ac стандарт и възможност за конфигурация и управление през популярната Cloud платформа mydlink. 

Повече мощ и скорост за безжичната мрежа добавя и друго ново предложение на D-Link – двубандовия DIR-826L, който поддържа трансфер до 600 Mbps и включва редица усъвършенствани функции по сигурността. WLAN устройството се възползва максимално и от новата технология на D-Link SharePort Mobile, която позволява достъп до всички файлове в домашната мрежа от всяко Apple или Android мобилно устройство. Благодарение на това потребителят може да се наслаждава буквално на цялата си библиотека от цифрово съдържание – музика, снимки, филми – от своя смартфон или таблет.

Последната може да бъде съхранявана централизирано върху първия сторидж в портфолиото на D-Link с облачни функционалности – новия DNS-320L. Това стилно NAS решение осигурява надеждно съхранение с капацитет до 6TB и ефективно споделяне на съдържанието през mydlink портала от всяка една точка с Интернет.

И трите нови предложения на компанията са предназначени за потребители, които търсят максимална скорост и производителност от домашната мрежа и очакват удобен и бърз достъп от всяка една точка до съхраняваното в нея съдържание.