Intel Developer Forum: От облака до устройствата

Над 150 водещи компании от цял свят ще вземат участие в рамките на 15-ия форум на разработчиците на Intel (IDF), за да представят своите най-нови иновации и бъдещи технологии.

Между 11-13 септември в Moscone Center West, Сан Франциско, Intel Corporation заедно с разработчиците, ръководителите, дизайнерите и инженерите в индустрията на високите технологии, ще се съберат, за да споделят своите последни иновации и визията си за бъдещето на технологиите.

Темата на тазгодишното събитие ще бъде „Бъдещето на иновациите е широко отворено”. то ще демонстрира как разработчиците могат да се възползват от последните иновации в областта на хардуера, софтуера и услугите, за да създадат възможности за най-добрите изживявания на потребителите с Intel architecture – от облака до устройствата.

Сред презентаторите откриваме Дейвид Пърлмутер, изпълнителен вицепрезидент, генерален директор, Intel Architecture Group и главен продуктов мениджър, Рене Джеймс, старши вицепрезидент на Intel, генерален директор Software and Services Group и Джъстин Ратнър – Intel главен технологичен директор. Пърлмутер ще проведе презентация за откриването, Джейм ще говори на тема “Трансформиране на изживяването за потребителите чрез софтуер и услуги”, а Ратнър ще обсъди бъдещето на безжичните комуникации.