iPhone калъф: The Third Rail System iPhone Case

130 лв.

Производител

The Third Rail System

Ползвате iPhone 4/4S? В такъв случай знаете колко неиздръжлива може да е неговата батерия. Нещо повече – тя има навика да свършва точно тогава, когато най-много ви трябва.

На помощ идва специалният калъф The Third Bail Systemразполагащ с допълнителна батерия. Той идеален по три причини. Първи, винаги може да махнете допълнителната батерия, когато не искате да зареждате смартфона. Второ, по този начин той изглежда тънък и стилен. Трето – батерията може да се използва и за зареждането на други мобилни устройства чрез USB кабел.

Самата батерия предоставя доволно количество заряд – 12 часа браузване в интернет, слушане на музика и използване на камерата. Единственият проблем с калъфа е, че е малко по-обемен, отколкото бихме искали.

The Third Rail System е 1 см по-дълъг от iPhone. Когато поставим батерията, той става 2 см по-дебел в средата и натежава с 60 гр. Да, не е много, но когато го сложите в джоба си, ще усетите разликата след час-два.

Въпреки това The Third Rail System е мечтаната придобивка за онези от вас, които пътуват постоянно и се нуждаят от допълнителен заряд за своя iPhone и останалите си мобилни джаджи.