Нови актьори към филма за Стив Джобс

Освен Аштън Кътчър, който ще пресъздаде самия съосновател на Apple, към актьорския състав на биографичната лента са се присъединили още половин дузина актьори.

Сред тях няма големи звезди, а по-скоро утвърдени второстепенни актьори, познати ни от редица филми, съобщава Hollywood Reporter.

Така съставът на филма ще бъде попълнен още от Дж.К. Симънс (Spider-Man, Juno) и Кевин Дън (познат ни като бащата на Шиа ЛаБьоф от поредицата Transofrmers). Симънс ще играе ролята на инвеститора Артър Рок, докато Дън ще влезе в кожата на Гил Амелио, който за кратко бе изпълнителен директор на Apple преди завръщането на Джобс.

Освен това към продукцията се присъединяват още ветеранът Матю Модайн (в ролята на някогашния шеф на Apple Джон Скъли) и Ана О’Райли (известна от постигналия огромен успех The Help), която ще влезе в кожата на приятелката на Джобс Крис-Ан Бренан.

Продукцията, озаглавена jOBS, бе обявена през месец май и ще представлява биографична лента, обхващаща живота на Стив Джобс в периода от 1971 до 2000 г.