Пет мобилни приложения, които трябва да пробвате

Човек трудно може да се ориентира в морето от мобилни приложения, които онлайн магазините на Apple, Google и Microsoft предлагат. Ето пет от тях, които не трябва да изпускате:

Jazz

Съществуват стотици приложения, добавящи филтри към вашите изображения. Jazz обаче го прави по малко по-различен начин. От една страна, то ви пуска приятна джаз музика на фон. От друга, то ви позволява да променяте облика на снимките си, като натискате бутона сол ключ. Щом попаднете на подходящия филтър, може да запаметите изображението и да го споделите в социалните мрежи.

Twizgrid

Вероятно често преглеждате текстовите публикации в Twitter. Случвало ли ви се е обаче да искате да видите единствено и само снимките? Мобилното приложение Twizgrid прави именно това. То ще ви показва изображенията, качен в микроблога, по достъпен за разглеждане начин. Може да ги филтрирате по теми и местности.

XLR8

Не всеки един от нас може да притежава колата на мечтите си. Това мобилно приложение обаче ще направи така, че поне вашето настоящо возило да звучи като нея. XLR8 използва акселерометъра на телефона, за да възпроизвежда звуци на автомобили като Classic V8 Muscle Car, NASCAR engine, Ford GT40 и дори екзотичните спортни модели на Ferrari или Lamborghini.

Plants vs. Zombies

Фаворитът на мнозина за iOS наскоро претърпя мащабен ъпдейт. В него откриваме 3 нови игрови режима, 4 мини игри и 28 постижения. Plants vs. Zombies вече включва и нови Mystery растения, които може да добавите във вашата Zen градина в играта.

Draw Something

Draw Something бе обновена наскоро. Ъпдейтът добавя първите нови екстри, след като Zynga закупи нейните автори.

Сега, освен че може да рисувате с вашите приятели и да се опитвате да познаете изображението, имате възможност и да си говорите с тях. Налична е и опция за запазване на рисунките и да ги споделяте в Twitter и Facebook директно от Draw Something.