Google иска вашето мнение за Google TV

Интернет гигантът създаде специален Google+ Hangout, където потребителите да могат да обсъждат Google TV и да изказват своите мнения за мултимедийната платформа.

В Google+ Hangout интересуващите си от Google TV ще могат да участват в разговори на живо, където да объсждат потенциалните предимства и недостатъци на услугата.

Google TV комбинира телевизия, интернет и софтуерни приложения в единна платформа, чиято задача е да позволи на обикновените хора да ползват всеки един от тези три елемента в ежедневието си.

Премиерата на Google+ Hangout е късно вечерта днес, а ако не успеете да участвате в първото живо предаване, не се притеснявайте – Google ще направи пълен запис, който ще може да видите по-късно.

Интернет гигантът има всички основания да се допитва до широката публика, тъй като платформата изпитва сериозни затруднения напоследък.

Google TV стартира през есента на 2010 г. в партньорство със Sony и Logitech, но през ноември миналата година Logitech обяви, че се отказва от поддръжката си за услугата. Компанията призна, че е инкасирала загуби в размер на 100 милиона долара от своето Logitech Revue Google TV устройство, което също бе спряно без да се предвижда заместник.