Клавиатура за iPad 2: iLuv Bluetooth Keyboard

125 лв.

Производител

iLuv

Дебатът дали iPad може да замени изцяло вашия лаптоп продължава да се вихри и днес. Според много от потребителите на таблета на Apple това е напълно възможно. Всички останали обаче гледат на идеята с насмешка. Според тях iPad е подходящ единствено за игри. Продуктът iLuv Bluetooth обаче представлява един доста ефективен аргумент срещу подобно твърдение. Това на практика е пълноценна клавиатура за вашия iPad 2, която ще ви улесни максимално при работата ви с таблета, особено ако сте свикнали с физически копчета.

Самият дизайн на iLuv Bluetooth Keyboard е сравнително семпъл и неестествената кожа си личи от далече. Всичко се придържа на едно място с помощта на магнити. Спокойно – те са достатъчно силни.

Нещо повече – самата клавиатура може да се отделя от таблета, което е особено удобно. По този начин може да я сложите на колене и да пишете, докато самият iPad 2 се намира встрани от вас (връзката между двете устройства се осъществява чрез Bluetooth).

Клавиатурата разполага и с презареждащата се батерия, която може да захранвате с ток посредстом microUSB сокета в дясната част.

Нужно е време, за да свикнете с разположението на клавишите на клавиатурата. Въпреки всичко работата с нея е значително по-ефективна от тази с виртуалната, така че след около седмица ще сте влезли в ритъм.

iLuv Bluetooth Keyboard е относително компактна – тежи 258 гр и е 8 мм дебела. В комбинация с таблета резултатът е малко по-различен – 1.176 кг и почти двойно по-голяма дебелина. Разбира се, винаги може да махнете клавиатурата в случаите, когато нямате намерение да я използвате.

На пазара съществуват и други клавиатури, които предлагат по-добра и по-ефективна работа. Например тези на Belkin. Те обаче струват значително повече в сравнение с продукта на iLuv. Така че нямате намерение да харчите твърде много за подобна приставка, това е идеалното решение за вас.