QlikTech зае първо място по лоялност на клиенти

Приключи най-голямото независимо проучване на потребителите на Business Intelligence продукти. В него QlikTech успя да се класира на първо място по лоялност на клиентите сред водещите BI компании в света.

Компанията, която е лидер в областта на Business Discovery – Business Intelligence (BI) решения за потребителите, печели и в категории за удовлетвореност от продукта, вероятност за закупуване на повече лицензи, закупуване на база функционалност, обща конкурентоспособност и качеството на продукта.

“Само за няколко години QlikTech се превърна от регионален играч в един от основните играчи на BI пазара и в този процес на растеж, те продължават да правят своите потребители щастливи – Заяви Барни Финукейн, водещ автор в BARC. – Забележително е, че всички, които са отбелязали че ползват [QlikView], са на версия 10 – настоящата версия на продукта.”

В тазгодишното проучване BI Survey 10, проведено от Business Application Research Center (BARC), имаше рекорден брой участници. То безспорно е най-голямото в света независимо проучване сред потребителите на Business Intelligence (BI) и Performance Management (PM) продукти.