IBM показа системи за Smarter Computing технологии

Като част от най-голямото обновяване на портфолио си от сървърни системи за годината, IBM показа 55 нови и подобрени сървъри и технологии за съхранение на данни. С тях компанията цели да помогне на клиентите си да анализират по-ефективно генерираните данни, за да създадат печеливши възможности за бизнес.

Всички те идват от от Smarter Computing портфолиото на компанията и целят да подобрят ИТ капацитета на фирмите-потребител Новите предложения имат три отделни предназначения – анализ на данни, поддържане на сигурността и оптимизиране на бизнес процесите, както и управление на бизнеса в облачни системи.

Системите включват: IBM DB2 Analytics Accelerator, IBM Smart Analytics System 9700, IBM Smart Analytics System 9710, IBM Smart Analytics System 7710, IBM Smart Analytics System 5710,IBM System Storage DS8000 Release 6.2 и други.

На свой ред, новите технологии IBM PowerSC, IBM z/VM 6.2, IBM Systems Director v6.3, които автоматизират сигурността във виртуализирана  среда и са предназначени за различни по големина компании, ще помогнат на бизнеса да подобри финансовите си резултати.