Sony Xperia E4 – развлечения и забавления

Sony Mobile Communications представя новия смартфон Xperia E4, предлагащ лесна употреба, забавления на голям екран и мощна батерия, опаковани в първокласен дизайн на достъпна цена.

“С Xperia E4 искаме да дадем на потребителите комбинация от някои първокласни функции на Sony с несравнима лекота за употреба, на силно конкурентна цена”, заяви Тони Макнълти, вицепрезидент на Sony Mobile Communications.

“С лесни настройки, голям екран и ненадминат 2-дневен живот на батерията, ние създадохме устройство за развлечения в движение, което ще ви бъде на разположение, където и да сте.”

С 5-инчов qHD дисплей и IPS за най-добър ъгъл на гледане, можете да се наслаждавате на висококачествено забавление, където и да сте, а превъзходните високоговорители на Sony осигуряват ясен и дълбок звук.

Високоефективният 1.3 GHz четириядрен процесор с бърз работен режим ви позволява да ползвате няколко приложения едновременно, да сърфирате в интернет и да стриймвате видео клипове мигновено. Процесорът и оперативната памет от 1GB също ви гарантират добро представяне и висока скорост, без изразходване на батерията. С 8 GB памет вашата Xperia E4 може да съхрани всички ваши любими файлове.