Sony демонстрира най-новото от каталога си на CES 2015

Sony представи своите нови продуктови линии, които ще бъдат пуснати на пазара през 2015 г. на международното изложение за потребителска електроника CES 2015, което се провежда в Лас Вегас.

Щандът на Sony показва нови продукти и прототипи, които изтъкват достойнствата на технологиите 4K Ultra High-Definition, High-Resolution Audio (“Hi-Res”) и SmartWear от Sony.

С богата гама от продукти, съвместими с 4K, Sony издига изживяването при гледането и заснемането в 4K до ново равнище. 12 4K Ultra HD BRAVIA LCD телевизора от 4 различни серии ще бъдат пуснати на пазара и ще предлагат още по-завладяващо качество на картината с иновативния 4K процесор X1 на Sony. Сред тях е серията от най-тънките телевизори в света (приблизително 4.9 мм в най-тънката им част), както и първата в света серия телевизори с Hi-Res съвместими високоговорители.

В допълнение, Sony оборудва широк набор от 4K и Full HD телевизори с най-новата  операционна система Android TV на Google, за да засили съвместната функционалност между телевизор и мобилен телефон.

В сферата на звука, богатата гама от нови Hi-Res съвместими продукти на Sony предлага превъзходни възможности за слушане – както вкъщи, така и навън. Компанията представи десет устройства, включително Hi-Res Walkman от най-висок клас, слушалки, безжични тонколони, системи за домашно кино и многоканални интегрирани усилватели.

Показан бе и нов модел Action Cam с възможност за заснемане на 4K видео – един нов стил на филмиране с носимо устройство, толкова ясно, ярко и реалистично, колкото и самия момент.