Apple и IBM пускат IBM MobileFirst приложения за iOS

Apple и IBM представят IBM MobileFirst решенията за iOS под формата на облачни услуги и приложения, предназначени за бизнеса.

IBM MobileFirst решенията за iOS ще бъдат достъпни за корпоративни клиенти в сферата на банковото дело, търговията, застраховането, финансовите услуги, телекомуникациите, правителствата и авиокомпаниите.

“Решенията, които предоставяме са пряко насочени към новото предизвикателство за бизнеса – интелигентните технологии, които създават нови възможности от използването на BigData и индивидуалния подход за ангажиране на клиенти и служители,” споделя Бриджит ван Кралинген, Старши Вицепрезидент на IBM Global Business Services.

„Бизнесът в световен мащаб прилага все по-често мобилни решения, затова Apple и IBM предоставят заедно една от най-добрите технологии в света и едни от най-интелигентните решения за анализ и обработка на данни с цел да помогнат на компаниите да постигнат по-добри резултати”, Казва Филип Шилер, Старши Вицепрезидент на Apple Worldwide Marketing.

Създадени специално за iPhone и iPad, IBM MobileFirst приложенията за iOS се предоставят в сигурна среда с вградени възможности за анализ и са свързани с основните за компанията процеси. Приложенията могат да бъдат персонализирани за всяка организация и лесно приложени, управлявани и обновени чрез облачни услуги на IBM за iOS устройства. Подсигурена е защитата на данните, приложенията и устройството, на което се използват.