Fujitsu защитава бизнеса с "Cluster-in-a-box"

Когато притежавате малък или среден бизнес две неща имат основно значение за вас – времето и парите. За съжаление финансовата криза не дава възможност за продължително бездействие заради ъпгрейд на сървърите. Да не говорим, че нещо, което отнема дълго време за инсталиране, със сигурност ще бъде на такава цена, че бъдещето на бизнеса ви може да бъде поставено на карта.

За да ви спестят тези притеснения, от Fujitsu предлагат непрекъсната защита на важните за бизнеса данни и услуги с ново поколение Cluster-in-a-box системи, базирани на доказалите се вече сървъри PRIMERGY и на работещият със SSD Microsoft Windows Server 2012 R2. Системите предлагат готово за ползване и лесно за конфигуриране цялостно решение срещу минимални финансови инвестиции.

Системите имат един единствен код за поръчка за цялата предварителна конфигурация. Процесор, памет и дискове могат да бъдат добавяни индивидуално, а процесът на конфигурация е съвсем улеснен. Изборът на операционни системи и мрежови връзки е свободен, а в случая на PRIMERGY BX400 дори форм-факторът (самостоятелен или за ракове) може да бъде избран. Системите могат да бъдат използвани и като Windows NAS Storage устройства. Благодарение на обявения наскоро FUJITSU Storage ETERNUS JX60 сторидж капацитетът може да бъде увеличен до 72 или дори 140 диска.

Cluster-in-a-box системите вече са налични по цял свят и могат да бъдат поръчвани директно от Fujitsu.

За повече информация:

 http://www.fujitsu.com/bg/products/computing/servers/primergy/solutions/