AGON PRO AG346UCD

AGON by AOC обявява пускането на пазара на AGON PRO AG346UCD, 34-инчов (86,4 см) извит гейминг монитор. Този нов модел е допълнение към гамата W-OLED и QD-OLED монитори за гейминг ентусиасти в най-високия клас на AGON PRO и разполага с QD-OLED панел, 175 Hz честота на опресняване и UWQHD (3440×1440) резолюция.

AG346UCD е изключително подходящ за ролеви (RPG) и сюжетни заглавия, изискващи по-широк екран, както и за състезателни и летателни симулатори и изпълнени с екшън заглавия.

QD-OLED технологията се среща с високопроизводителния гейминг
AGON PRO AG346UCD може да се похвали с 34-инчов (86,4 см) QD-OLED панел с лека 1800R извивка. Мониторът предлага ултрашироко 21:9 съотношение на страните и ясна 3440×1440 UWQHD резолюция. На практика, AGON PRO AG346UCD е по-широка, панорамна версия на 27-инчов дисплей със същата височина и ефективно запълва периферното зрение на потребителите. Тази комбинация осигурява обширно зрително поле, идеално за състезателни и летателни симулатори и завладяващи екшън игри. Освен това е страхотен и за заглавия с действие от първо лице като шутъри (FPS) и ролеви (RPG) игри, тъй като съотношението 21:9 позволява по-широко зрително поле. Плавната честота на опресняване от 175 Hz и невероятно бързото време за реакция до 0,03 милисекунди GtG осигуряват плавен геймплей и почти мигновени преходи на пикселите, което предоставя на геймърите отзивчиво изживяване в бързи сценарии.

Със своята DisplayHDR True Black 400 сертификация и 10-битова дълбочина на цвета, показваща 1,07 милиарда цвята, AG346UCD предоставя изключителна визуална точност. QD-OLED технологията осигурява несравнимо контрастно съотношение, перфектни черни нюанси и живи цветове, което го прави отличен избор за гейминг ентусиасти, творчески професионалисти и стриймъри. Създателите на съдържание, видео редакторите и графичните дизайнери ще се възползват от широката цветова гама на монитора, предлагаща впечатляващо sRGB и DCI-P3 покритие от кинематографичен клас. Голямото покритие на цветовата гамата заедно с точното възпроизвеждане на цветовете е от решаващо значение за редактиране на снимки, градиране на цветовете и създаване на дигитално изкуство. За стриймърите това означава създаване на динамично лайв съдържание, показващо игри и други медии в пълния им визуален блясък и точност. Независимо дали създават професионално съдържание, стриймват или играят, потребителите могат да разчитат, че AG346UCD ще покаже изображенията, както са замислени.

За да са спокойни потребителите с тази авангардна технология, AG346UCD се предлага с 3-годишна гаранция с покритие срещу OLED прогаряне . Тази гаранция, съчетана с вградените функции за OLED поддръжка, демонстрира ангажимента на AGON by AOC към издръжливостта на продукта и удовлетвореността на клиентите.

„AGON PRO AG346UCD представлява значителен скок напред в ултрашироките дисплеи, които потапят в действието“, казва Сезар Акоста, продуктов гейминг мениджър в AGON by AOC. „Комбинацията от QD-OLED панел с висока честота на опресняване от 175 Hz и нашите отличителни гейминг функции, означава несравнимо визуално изживяване за любителите на симулационни, FPS и екшън/приключенски игри с ярки и точни цветове, супер бързи времена на реакция и изключителен контраст. Всичко това е страхотно и за стриймъри благодарение на изключителната точност във възпроизвеждането на цветовете. Наистина това е един монитор за всичко.”

Създаден за завладяващи гейминг изживявания
AG346UCD е оборудван с набор от функции, предназначени да подобрят геймплея в различни жанрове. Съвмстимостта с технологията VESA Adaptive-Sync и поддръжката на AMD FreeSync Premium Pro елиминират накъсването и насичането на екрана, докато малкото забавяне на входа гарантира незабавна реакция. Геймърите могат фино да настроят изживяването си с помощта на софтуера G-Menu на AOC, осигуряващ лесен достъп до функции, ориентирани към гейминга, като Game Color (настройка на наситеността), Shadow Control (настройка на черните нюанси) и Dial Point – персонализирано наслагване на мерника.

Ергономичната стойка с регулируема височина (130 мм) с възможности за накланяне и завъртане осигурява комфорт по време на продължителни гейминг сесии. Опциите за свързване включват 2x HDMI 2.0 порта, 1x DisplayPort 1.4 и USB хъб с 3 USB 3.2 Gen 1 порта за удобни периферни връзки. Два интегрирани високоговорителя с мощност от 8 W осигуряват стабилно аудио за пълно мултимедийно изживяване.

Разрастваща се гама от OLED съвършенство
AG346UCD се присъединява към разширяващата се гама OLED геймърски монитори на AGON by AOC, всеки от които откликва на различни гейминг предпочитания и нужди:

• AG456UCZD разполага с 44,5-инчов (113 см) UWQHD дисплей с изразена 800R извивка и честота на опресняване от 240 Hz, идеален за завладяващи симулационни изживявания.
• Porsche Design AGON PRO PD49 може да се похвали с уникален, първокласен дизайн, вдъхновен от Porsche 911, оборудван с 48,8-инчов (124 см) DQHD QD-OLED панел и 240 Hz честота на опресняване.
• Porsche Design AOC AGON PRO PD34 предлага 34-инчов (86,4 cm) UWQHD (3440×1440) извит QD-OLED дисплей с честота на опресняване от 240 Hz, съчетаващ висока производителност с вдъхновени от Porsche дизайнерски елементи.
• AG326UD предоставя ясни и резки UHD (3840×2160) изображения на 31,5-инчов (80 cm) QD-OLED панел при 165 Hz честота на опресняване, идеален за геймъри, които ценят детайлите.
• AG276QZD2 предлага 26,7-инчов (67,8 cm) QHD (2560×1440) QD-OLED дисплей с 240 Hz честота на опресняване от състезателен клас за атлетите в електронните спортове.
• AG276QZD има 26,5-инчов (67,3 cm) QHD (2560×1440) W-OLED панел с 240 Hz честота на опресняване, изключително подходящ за света на динамичните електронни спортове.

Тази разнообразна гама от налични AGON PRO модели гарантира, че всеки играч – независимо дали състезателен геймър в електронните спортове, любител на симулациите или търсещ прецизна визуална точност може да намери OLED монитора, от който се нуждае.

Цени и наличност
AGON PRO AG346UCD ще бъде наличен от края на октомври на препоръчителна крайна цена на дребно (MSRP) от 1527 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *