Серията Honor Magic7 ще представи Autopilot AI за мобилни устройства

HONOR обяви, че предстоящата серия Magic7 ще бъде задвижвана от Snapdragon® 8 Elite Mobile от Qualcomm Technologies, Inc. По време на Snapdragon Summit 2024, HONOR разкри плановете си за разработване на екосистема, изградена около AI. На сцената HONOR представи новаторски AI функции, които ще бъдат включени в серията Magic7, включително първият в индустрията AI Agent за отворена екосистема и първото NPU графично рендериране в реално време за мобилни игри. Компанията също така даде ексклузивен поглед към дизайна на новия флагман.

„Отговорността и сътрудничеството са в нашето ДНК“, коментира д-р Рей Гуо, главен маркетинг директор на HONOR Device Co., Ltd. „Чрез това сътрудничество с Qualcomm Technologies ние дефинираме AI екосистема, изградена около AI, и революционизираме потребителското изживяване в ерата на изкуствения интелект. С гордост представяме първия в индустрията AI Agent за отворена екосистема и въвеждаме AI генеративна технология за мобилни игри, захранвана от NPU изчисления. Добре дошли в ерата на Autopilot AI за мобилни устройства.“

„Развълнувани сме да работим с HONOR, за да формираме бъдещето на AI и да преосмислим как хората взаимодействат с технологиите“, коментира Крис Патрик, старши вицепрезидент и генерален директор на мобилни устройства в Qualcomm Technologies, Inc. „Заедно сме готови да преминем границите на AI и да създадем наистина трансформиращи изживявания.“

Autopilot AI за мобилни устройства: Първият в индустрията AI Agent за отворена екосистема
Серията HONOR Magic7 ще представи първият в индустрията вграден в устройството AI Agent за отворена екосистема. От обикновена текстова или гласова команда, AI Agent може да поръча храна за вкъщи от името на потребителя. Със съгласие той може да се учи от навиците на потребителя и да взема интелигентни решения – например може да разбере, че потребителят предпочита кафе с кокосово мляко и да го поръча съответно.

Той също така може да намери и отмени нежелани абонаменти от различни приложения с проста команда, като премахва границите между приложенията и услугите. AI Agent може да помага в различни области като планиране на пътувания, резервации на билети, управление на календара, управление на известията, трансфер на файлове между приложения и още. Очаква се да бъде пуснат с MagicOS 9.0 на серията HONOR Magic7, като предоставя несравнимо удобство и въвежда ерата на Autopilot AI.

Хардуер с AI: За първи път генеративен AI в игрите, захранван от NPU изчисления в устройството
Предстоящата серия Magic7 ще представи за първи път генеративен AI в игрите, задвижван от NPU изчисления. Новата серия ще въведе първото в индустрията AI рендериране на графики в реално време за мобилни игри. В сравнение с други смартфони, решението на HONOR намалява натоварването на GPU, водейки до по-ниски температури на устройството и по-добро игрово изживяване с по-високо качество на изображението.

Безпроблемен AI: MagicRing, който подсилва екосистемата Snapdragon
По време на целия форум HONOR демонстрира как работи заедно с Qualcomm Technologies, за да дефинира екосистема, изградена около AI, насочена към революционизиране на потребителските изживявания в свързаността, взаимодействието и производителността. HONOR показа как технологията MagicRing подсилва екосистемата между различни продукти, приложения и услуги.

MagicRing улеснява AI изживяването на няколко устройства, като осигурява сигурен и плавен поток от услуги и информация между устройствата. Например, при използване на Windows на Snapdragon, Cocreator позволява на потребителите да създават детайлни произведения на изкуството от прости рисунки. С помощта на MagicRing, потребителите могат безпроблемно да използват Cocreator на HONOR MagicPad 2, като рисуват AI шедьоври с Magic Pencil. Те също така могат да използват AI Eraser на HONOR Magic V3 върху HONOR MagicBook Art 14, за да изпитат удобството на мобилния AI на всичките си устройства.

Подсилена от Snapdragon 8 Elite и MagicOS 9.0, серията HONOR Magic7 е готова да въведе нова ера на Autopilot AI с интуитивния си AI Agent. Предстоящото устройство ще представи генеративен AI за мобилни игри, задвижван от NPU изчисления за първи път. Очаквайте още информация за представянето на HONOR Magic7 на събитието в Китай на 30 октомври 2024 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *