Немечек България утвърждава позицията си в дигитализацията на строителния сектор и образованието в България

Немечек България продължава да затвърждава своята роля в дигитализацията на архитектурния, строителния и инженерния сектор в България и региона. С екип от 450 висококвалифицирани професионалисти и над 25 години опит, компанията създава софтуерни решения, които подкрепят бизнеса и улесняват работата на архитекти, дизайнери и инженери по целия свят.

Български специалисти зад международно признати проекти

От 2000 г. насам, специализиран екип на Немечек България има принос в разработката на Vectorworks – софтуер за дизайн и BIM, използван от над 650 000 професионалисти в различни индустрии. Софтуерът е бил част от проекти като тези на Zaha Hadid Architects, както и декори и осветление за филми като „Джеймс Бонд“, „Пазители на галактиката 2“ и „Игрите на глада 2“.

„Нашата цел е да създаваме решения, които не само улесняват работата на професионалистите, но и добавят дългосрочна стойност към техните проекти. Вярваме, че истинският успех се измерва не само с постиженията, но и с положителното въздействие върху цялата индустрия“, коментира Нина Иванова, директор “Sofia Vectorworks Core Development” в Немечек България. Vectorworks е предпочитан и в развлекателната индустрия, като допринася за проектирането и дизайна на осветлението за Бродуей, музикални фестивали като Евровизия и концерти на изпълнители като Бон Джоуви.

Официален дистрибутор на Vectorworks за България и региона

Немечек България е официален дистрибутор на Vectorworks за България и Югоизточна Европа. Компанията има дългогодишен опит в дигитализацията и управлението на процеси, е партньор на международни организации, които разчитат на нейните софтуерни решения за оптимизиране на строителните си процеси и постигане на високи стандарти в индустрията.

Инвестиции в бъдещето на строителната индустрия чрез образование

Немечек България инвестира в бъдещето на строителния сектор в България, като подпомага обучението на младите таланти. В партньорство с Университета по архитектура, строителство и геодезия (УАСГ), компанията оборудва специализирана технологична лаборатория с учебни лицензи за софтуерите Vectorworks и Bluebeam, които предоставят на студентите практическа подготовка с ключови инструменти в индустрията.

Vectorworks 2025: Постоянно усъвършенстване в услуга на професионалистите

Vectorworks се ангажира с непрекъснатото усъвършенстване на своя софтуер, за да отговори на нуждите на своите потребители. Новата версия, Vectorworks 2025, включва редица подобрения, вдъхновени от обратната връзка на клиентите, с цел да оптимизира работния процес и да предложи още по-интуитивни и мощни инструменти за проектиране и дизайн.

Основни нововъведения във Vectorworks 2025

Vectorworks 2025 предоставя подобрено управление на видимостта на обектите, което осигурява прецизен контрол над отделните елементи на проекта, улеснявайки навигацията и работата с модели. Новият инструмент Vectorworks Cloud Document Reviewer позволява лесен преглед и коментиране на чертежи в cloud, достъпни отвсякъде директно през интернет браузър. Освен това, функцията “Перспектива с две убежни точки” улеснява създаването на архитектурни перспективи като предлага по-голяма гъвкавост при проектиране и дизайн.

В допълнение към тези подобрения, Vectorworks 2025 включва значителни актуализации за продукти като Spotlight, Braceworks и ConnectCAD, които отговарят на специфичните нужди на професионалистите в развлекателната индустрия. Нововъведенията като Showcase previz и автоматичното картографиране на осветителни тела са насочени към улесняване на работните процеси и подобряване на качеството на документацията.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *