Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501 излизат на пазара с Fast VA извити панели

Philips представя две допълнения към серията си геймърски монитори EVNIA 5000: Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501.
Отличаващи се с Quad HD Fast VA панели, 180 Hz честота на опресняване и 0,5 милисекунди Smart MBR, тези монитори осигуряват бърз и плавен геймплей, докато HDR10 и подобрената с изкуствен интелект Ambiglow подсветка създават визуално завладяваща среда.

Бързина и прецизност за състезателни геймъри
Philips Evnia 27M2C5501 (27 инча/68,5 см по диагонал) и 32M2C5501 (31,5 инча/80 см по диагонал) предоставят на гейминг ентусиастите всички функции, от които се нуждаят, за да извлекат максимума от дори най-интензивните състезателни игри. Извитият Fast VA панел на тези монитори се съчетава прекрасно с честотата на опресняване от 180 Hz, малкото входно закъснение, адаптивната синхронизация (Adaptive Sync) и бързата реакция от 0,5 милисекунди Smart MBR (интелигентната функция за намаляване на замъгляването на движението: Motion Blur Reduction). Заедно, тези характеристики гарантират, че играчите се наслаждават на бързи, прецизни, плавни движения, които се появяват незабавно на екрана без никакво разкъсване, размазване или замъгляване. С тези функции нищо не помрачава истинското удоволствие.

Гладки изображения и визуална мощ, захранвана от изкуствен интелект
Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501 предлагат визуална производителност, която е колкото красива, толкова и гладка и бърза. Високият динамичен обхват (HDR) осигурява зашеметяваща яркост, идеален контраст и богати, дълбоки цветове за цялостно завладяващо изживяване. Резолюцията Crystalclear Quad HD 2K (2560 x 1440) означава висока плътност на пикселите за изображения, които са убедително реалистични. Това означава, че балансът по отношение на производителността на графичния процесор и качеството на изображението е възможно най-добрият.

Тази визуална мощ надхвърля материалните граници на дисплея: подобрената с изкуствен интелект Ambiglow подсветка – RGB подсветката на Philips, която може да насочва цветовете да следват видео съдържанието, за да отразят потребителското изживяване, сега предлага още по-интензивно забавление и потапяне във всяка сцена.

Комфорт и ергономичност за продължителни сесии
И тъй като никоя игра или работно изживяване не биха били приятни без физически комфорт, Philips Evnia 27M2C5501 и 32M2C5501 са оборудвани с множество ергономични функции за физическо благополучие, за да осигурят възможно най-приятното цялостно изживяване. И двата модела разполагат с LowBlue и Flicker-Free режими, както и с покритие против отблясъци, които намаляват напрежението на очите, докато стойката с регулируема височина позволява на потребителите да намерят перфектната позиция с опции за накланяне и завъртане.

Цени и наличност
Тези два нови модела от линията Evnia 5000 са истинско удоволствие за феновете на най-новите екшън игри, без да е нужно да правят компромиси между скорост, гладкост и визуална производителност. Philips Evnia 27M2C5501 ще бъде наличен за покупка от октомври на препоръчителна крайна цена на дребно от 466 лв., а 32M2C5501 ще бъде наличен за покупка през октомври на препоръчителна крайна цена на дребно от 544 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *