Philips 27B2U6903 излиза на пазара с 4K резолюция

Представяме ви Philips 27B2U6903 – най-новото попълнение към гамата от бизнес монитори на Philips, предлагащ най-съвременните технологии като UHD 4K резолюция и Thunderbolt 4 свързаност.

Великолепно качество на картината

За професионалисти, търсещи да подобрят визуалното си изживяване онлайн, този монитор е идеалното решение. Неговият IPS LED панел е оборудван с 3840 x 2160 (4K UHD) резолюция и цветова гама с 1,074 милиарда цвята – комбинация, която ще накара цветовете да оживеят на екрана. Още повече, когато тези две функции се съчетаят с 27-инчовата рамка на Philips 27B2U6903, получавате красиво и висококонтрастно визуално изживяване в едно.

Съвременна свързаност

Другата първокласна характеристика на Philips 27B2U6903 е Thunderbolt 4 свързаността. Това е мощна функция сама по себе си, но е и особено подходяща за бизнес приложения. С една връзка потребителите могат да съчетаят работна организация с два екрана чрез последователно свързване, да прехвърлят данни към външни устройства с безпрецедентна скорост и да зареждат свързани устройства с мощност до 100 W. Още повече, мониторът има възможност за Ethernet свързване чрез RJ45, позволяващо на потребителите да имат стабилна и високоскоростна интернет връзка.

Представяме ви новия и подобрен PowerSensor

Едно от най-новите технологични постижения в характеристиките на Philips 27B2U6903 е PowerSensor 2. В сравнение с оригиналния PowerSensor, PowerSensor 2 допълнително подобрява възможностите за пестене на енергия, като автоматично поставя монитора и свързания компютър в режим на заспиване, когато потребителят се отдалечи от екрана, и събужда и двете устройства, когато потребителят отново се приближи. Като заключва свързания компютър в режим на заспиване, новият PowerSensor2 осигурява подобрена сигурност за потребителя по време на отсъствието му. Има само две изисквания за активиране на функцията за пестене на енергия на PowerSensor 2: трябва да е инсталиран Windows 11 и настройките на екранното меню на монитора (OSD) трябва да бъдат превключени на „Потребител“.

Допълнителни функции на Philips 27B2U6903

Philips 27B2U6903 изобилства с функции, които го правят превъзходен избор за бизнес потребители. Освен визуалната си мощ и свързаност, този бизнес монитор е оборудван с допълнителни аспекти, които имат за цел да улеснят работния ви ден. Един от най-добрите примери е функцията Smart KVM. Потребителите могат ефективно да превключват между източници чрез бързия клавиш на рамката на монитора или чрез натискане на клавиша “ctrl” три пъти.

Също така, за да облекчи напрежението от дългите часове пред компютъра, стойката на Philips 27B2U6903 е с регулируема височина, и може да се накланя, обръща на 90 градуса и завърта, за да се погрижи за вашия комфорт и лични предпочитания.

Цени и наличност за Philips 27B2U6903

Комбинацията от всички тези функции означава, че Philips 27B2U6903 е идеалното и ефективно решение за вашето работно пространство.

Този монитор ще бъде наличен за закупуване от края на септември на препоръчителна цена на дребно от 1076 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *