DeepCool представя CH170 DIGITAL: ултимативната портативна ITX кутия

DeepCool, лидер при решенията за високопроизводителни PC компоненти, разкри CH170 DIGITAL – стилна и портативна ITX кутия, проектирана за максимален въздушен поток и универсално приложение. Това компактно шаси може да приюти сериозна мощ под формата на пълноразмерни компоненти, което го прави перфектно за потребители с малко пространство, които имат нужда от топ производителност.

Малка кула от мощ
CH170 DIGITAL надгражда върху популярността на CH160, позната със своя голям въздушен поток и компактен дизайн, за да предложи ултимативна портативност и представяне в стилен ITX формат. Тази следваща стъпка от еволюцията включва мрежести панели по всички страни за оптимално охлаждане и поддържа разнообразие от компоненти, включително 140 мм ATX захранвания, 172 мм въздушни охладители или 240 мм радиатор. Кутията позволява директно инсталиране на видеокарти с размер от 65 мм чак до 305 мм без нужда от допълнителен кабел, което елиминира допълнителното закъснение. Дигитален дисплей с множество данни осигурява мониторинг на хардуера в реално време и подобрен потребителски контрол. В допълнение, CH170 DIGITAL има три USB 3.0, Type-C и хибридни аудио портовете за универсално свързване, както и три филтъра за прах, които да поддържат вътрешността чиста и да гарантират висока производителност за продължителен период.

Проектирана да посрещне нуждите на модерните PC потребители, CH170 DIGITAL предлага гъвкавост за различни мощни конфигурации като поддържа ATX, SFX и SFX-L захранвания до 140 мм. Компактният форм-фактор на кутията я прави лесна за транспортиране и перфектна за пестящи място конфигурации като същевременно се предлага достатъчно място за високопроизводителни компоненти. Със своите усъвършенствани функции и изключителен дизайн CH170 DIGITAL е идеалния избор за търсещите максимална добро представяне в малък размер.

Усъвършенствани възможности и гъвкавост
CH170 DIGITAL разполага с интегриран дигитален дисплей, който показва данни в реално време за CPU, GPU и захранването, включително температури, консумация на мощност, натоварване и честота и позволява на потребителя да наблюдава системната производителност с един поглед.

Наличност, гаранция и цена
CH170 DIGITAL е налична в черно и бяло в световната мрежа от оторизирани дистрибутори и риселъри на DeepCool. Тя се предлага с двугодишна гаранция, покрита от световната сервизна мрежа и техническа поддръжка на DeepCool.

Препоръчителната крайна цена за CH170 DIGITAL е 160 лв. с ДДС.

Препоръчителната крайна цена за CH170 DIGITAL WH e 160 лв. с ДДС.

Серията CH170 DIGITAL ще бъде налична след 12-ти ноември 2024 г. при избрани партньори.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *