Иновативна защита на очите: HONOR Magic V3

С наближаването на IFA 2024 HONOR споделя революционни новини за последната си иновация в областта на дисплейната технология. Брандът си сътрудничи с известния създател на технологично съдържание в YouTube Phonebuff, за да представи технологията на AI разфокусирането, включена в предстоящия модел HONOR Magic V3. Phonebuff публикува подробно видео, което разглежда техническите аспекти и предимствата на АI разфокусирането.

Основни акценти на видеото AI Defocus Indepth:

  1. Иновативна защита на очите: HONOR Magic V3 използва алгоритми с изкуствен интелект, за да симулира традиционните оптични методи, като намалява напрежението в очите и предизвиканото от близка работа преходно късогледство чрез включване на разфокусиращи сигнали в слоевете на екрана.
  2. Загриженост за късогледството: С нарастващите нива на късогледство в световен мащаб, технологията AI разфокусиране е вдъхновена от “дефокусирането, включено в множество сегменти” (DIMS), използвано в специализирани очила за предотвратяване на удължаването на очните сигнали по оста на гледане.
  3. Обещаващи лабораторни резултати: Тестовете показват, че AI разфокусирането намалява предизвиканото от близка работа преходно късогледство средно с 13° и увеличава дебелината на централната хороидея само след 25 минути употреба.
  4. Разширяваща се поддръжка на приложения: В момента HONOR е съвместима с YouTube и Amazon Kindle, но планира да разшири поддръжката на AI разфокусирането до повече приложения в бъдеще.
  5. Ангажимент към подобряване благосъстоянието на потребителите: Заедно с AI разфокусирането, HONOR Magic V3 разполага с водещото в индустрията ултрависоко PWM затъмнение за намаляване на трептенето на екрана и повече функции за защита на очите, което показва ангажираността на HONOR към здравето на потребителите.

Изгледайте видеоклипа на Phonebuff и да се уверите как HONOR революционизира технологията за дисплеи на смартфони за по-добро здраве на очите: https://www.youtube.com/watch?v=0c5VtgEP43Y

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *