Смарт телевизори на цени от 9.98 лева и на лизинг без оскъпяване в магазините на Vivacom

Само до края на август Vivacom предлага на своите клиенти селекция от смарт телевизори на лизинг без оскъпяване. Офертата включва телевизори на цени, започващи от 9.98 лв. на месец на лизинг за 36 месеца в комбинация с 24-месечен договор за EON. С безупречното качество на картината, което промоционалните модели предлагат, потребителите имат възможността да гледат любимите си филми и сериали и да изживеят отблизо емоцията на всички любими предавания.

В кампанията се предлагат двата страхотни модела Hisense 40A4K и Hisense QLED 50E7KQ. Първият е 40-инчов смарт телевизор с FULL HD резолюция и кристално качество на картината. Вторият е 50-инчов с QLED технология, която осигурява богата цветова палитра. И двата смарт телевизора на марката Hisense работят с интуитивната и лесна за използване операционна система VIDAA, а изключително стилният им дизайн, ще се впише перфектно във всеки интериор.

Селекцията включва и 65-инчовия телевизор Samsung – Samsung Crystal UHD 65 DU8000 4K Smart TV. Той има впечатляващо тънък и елегантен корпус. С него потребителите имат възможността да се насладят на картина, в която всеки детайл изпъква с впечатляваща яснота и в 4K качество. А с функцията Q-Symphony – и на изключително завладяващ съраунд звук.

Повече информация за специалните предложения на Vivacom може да видите ТУК.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *