DIGITIALL обявява стратегическо партньорство с Parloa в сферата на клиентското обслужване, базирано на AI

Европейската технологична и консултантска компания DIGITALL обяви стратегическо партньорство с Parloa, компания в областта на изкуствения интелект (AI) и автоматизацията на клиентското обслужване. Сътрудничеството между двете фирми ще позволи на DIGITALL да оптимизира клиентското изживяване, особено в секторите с голям брой потребители като финансовите услуги, търговията на дребно, пътуванията и транспорта.

„Вярваме, че партньорството ни с Parloa ще промени правилата на играта. Като комбинираме нашите решения, базирани на AI, с най-добрата в класа си технология на Parloa, можем да предложим значително конкурентно предимство на нашите клиенти – първокласно обслужване, съчетано с оптимизация на оперативните дейности и намаляване на разходите“, заяви Фабрис Берез, вицепрезидент Data&AI в DIGITALL.

„Щастливи сме да обединим усилията си с DIGITALL в общия ни стремеж да осигурим възможно най-високо качество на потребителско изживяване. Платформата на Parloa е перфектно допълнение към услугите, предлагани от DIGITALL, и сме убедени, че заедно ще можем да предоставим на клиентите си възможно най-доброто обслужване“, коментира Хана Валденмайер, вицепрезидент „Глобални партньорства“ в Parloa.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *