HONOR представя серията HONOR 200 в Европа

HONOR, най-бързо растящият смартфон бранд в Европа, днес представи серията HONOR 200 на забележително събитие в емблематичния Hipódromo de París-Longchamp в Париж. На премиерата, посетена от над 800 представители на медиите и партньори от цяла Европа, HONOR потвърди, че серията HONOR 200 ще бъде достъпна в Европа почти веднага, като предварителните продажби започват от днес, а моделът HONOR 200 Pro е наличен в Европа за първи път. Българските потребители ще могат да поръчат серията HONOR 200 в периода 13-30 юни, 2024 г.
Централно място в основната презентация заеха подробностите за партньорството на HONOR със Studio Harcourt, легендарното парижко студио за портретна фотография, което беше представено наскоро от главния изпълнителен директор на HONOR, Джордж Джао. Продуктовият екип на HONOR работи в тясно сътрудничество с експертните фотографи на Harcourt, за да анализира хиляди изображения и да разработи съвместно HONOR AI Portrait Engine. Този съвместен проект демонстрира непоклатимия ангажимент на HONOR към иновациите, като комбинира експертизата и артистичността на Studio Harcourt с авангардните възможности на платформения изкуствен интелект на HONOR. По този начин HONOR 200 Pro позволява на потребителите да манипулират светлините и сенките – основата на професионалните студийни портрети, за да заснемат съвършената снимка всеки път.

“Горди сме да предоставим на Европа перфектната комбинация от артистичност и технология със серията HONOR 200, която позволява на всеки да направи професионални студийни портрети с всяко заснемане“, каза Тони Ран, президент на HONOR Europe. „Портретните фотографии със студийно качество досега бяха недостъпни за повечето от нас. Серията HONOR 200 задава нов стандарт в портретната смартфон фотография и буквално слага професионалното студио в джоба ви. Това безпрецедентно постижение в AI технологията не само демонстрира ангажимента на HONOR към иновациите, но също така подчертава нашия непоколебим стремеж към съвършенство в преначертаването на границите на мобилната фотография.”

Друг ключов момент от събитието бе обявяването на още едно значителното сътрудничество с известния портретен фотограф Ранкин, известен със своите емблематични портрети на знаменитости, включително кралица Елизабет II, Дейвид Боуи и Кейт Мос. Допълнителни подробности за това какво включва партньорството ще бъдат обявени през следващите седмици, но бе загатнато за потенциално лятно събитие в Лондон. Също така стана ясно, че лаптопът MagicBook 16 Pro, представен по-рано на тазгодишното изложение MWC, ще бъде наличен в някои европейски страни това лято.

На събитието гостите имаха възможност да отпразнуват новата серия HONOR 200 и да тестват възможностите ѝ от първа ръка в интерактивни зони и подвижни портретни студиа, предоставени от Studio Harcourt.

Майсторска портретна фотография на нивото на Studio Harcourt – но със смартфон!
Най-важните инструменти в портретната фотография са светлината и сенките. Затова серията HONOR 200 е оборудвана с усъвършенстван хардуер и съвместно разработен прецизен софтуер, базиран на изкуствен интелект, който разпознава дори най-фините нюанси на осветлението. HONOR 200 Pro разполага с 50MP портретна основна камера със Super Dynamic H9000 сензор, който позволява на потребителите да заснемат завладяващи изображения с перфектния баланс на светлина и сенки дори в предизвикателни и неблагоприятни условия на осветеност. С поддръжка на технологията за комбиниране на пиксели 4-в-1 с размер на пиксела от 2,4 μm, потребителите могат да улавят сложни детайли в своите изображения дори в условия на лоша или слаба светлина. В допълнение, HONOR 200 Pro разполага с 50MP портретна телефото камера и персонализиран телефото сензор от Sony. Pro версията предоставя и по-добри възможности за оценка на светлината, за да предостави ясни и автентични заснемания на отдалечени обекти с изключителни детайли.

HONOR 200 Pro издига портретната фотография до нови висоти с мощната функция HONOR AI Portrait Engine, захранвана от изкуствен интелект. Със завидната си колекция от портрети на легенди – от доайена на тениса Роджър Федерер до уважаваната кралица на Йордания Рания, името Studio Harcourt е синоним на непреходни портретни фотографии. Всяка фотография е като симфония, която разказва визуално за обекта и неговата история с умелото използване на светлини и сенки. В сътрудничество със Studio Harcourt, функцията HONOR AI Portrait Engine дестилира майсторството и познанието на Studio Harcourt за изразяване чрез сенки и светлина, като дава възможност на потребителите да заснемат без усилие уникални, отличителни портрети на своите смартфони.

Плодотворният процес на взаимодействие и проучване между Studio Harcourt и HONOR включи повече от 20 експерти, които работиха в продължение на 400 дни. Екипът анализира над 1000 варианта на осветление и огромни бази от данни, за да гарантира, че класическата същност на Studio Harcourt може да бъде заснета на смартфон. В допълнение, тройната 50MP портретна камера включва и надграден HONOR RAW Domain алгоритъм за създаване на добре балансирани портрети, който управлява експозицията в силно осветени условия и същевременно запазват изтънчени детайли в условия на недостатъчно осветление.

Иновативен дисплей за здравето и комфорта на очите и продължително използване
В унисон с ангажимента си към иновации, ориентирани към човека, HONOR 200 Pro разполага с безрисково 3840-херцово затъмняване с широчинно-импулсна модулация (PWM) , което притежава сертификации от TÜV Rheinland за Flicker Free Display и Full Care Display. За да осигури още повече комфорт за очите, серията HONOR 200 разполага с Natural Tone 2.0, функция, която оптимизира градиента на цветовата температура на дисплея въз основа на околната светлина. Още повече, AI циркадният нощен дисплей (Circadian Night Display) използва изкуствен интелект за интелигентно регулиране на цветната температура на екрана, за да оптимизира синята светлина и да премине към настройка за повишаване на производството на мелатонин през нощта, за да подобри качеството на съня на потребителите въз основа на цикъла им на сън. Освен това, серията HONOR 200 поддържа адаптивно затъмняване, което регулира яркостта на екрана въз основа на външните светлинни условия и използването на приложения, за да предостави повече комфорт при гледане. С 1.5K четирикратно извит плаващ дисплей и пикова HDR яркост от 4000 нита , серията HONOR 200 позволява на потребителите да се насладят на отлична видимост дори при най-предизвикателните сценарии като пряка слънчева светлина.

Подобрена хардуерна производителност за безпроблемна свързаност
HONOR 200 Pro е снабден с голяма 5200 mAh силициево-въглеродна батерия, която позволява до 61 часа непрекъснато стриймване на музика с едно зареждане. За да увеличи максимално производителността на потребителите, HONOR 200 Pro разполага с мощни възможности за свръхзареждане. Със светкавично бързото 100W кабелно HONOR SuperCharge зареждане и 66W безжично HONOR SuperCharge зареждане потребителите могат да заредят напълно устройството си само за 41 минути , което го прави идеалното устройство за заети потребители, които винаги са в движение. HONOR 200 Pro също така предоставя впечатляващите 12 GB памет и голямо пространство за съхранение на данни от 512 GB, което позволява на потребителите да съхраняват и имат достъп до своите данни без ограничения за едно истински безпроблемно и гладко изживяване.

Оборудван със солидната мобилна платформа Snapdragon 8s Gen 3, HONOR 200 Pro постига тактова честота на процесора до 3 GHz, което гарантира безпроблемно изобразяване на графики и отзивчивост в реално време. Снабден с MagicOS 8.0, HONOR 200 Pro предлага интелигентно потребителско изживяване, обогатено с набор от интелигентни функции, захранвани от изкуствен интелект, плюс водещи функции като Magic Portal, Magic Capsule и Magic Ring, които рационализират дигиталните взаимодействия на потребителите.

HONOR 200 Lite: Уловете всеки момент с многофункционалната система с тройна камера
Представен заедно с HONOR 200 PRO и HONOR 200, HONOR 200 Lite е оборудван с мощна система с тройна камера и се отличава с портретна фотография, която дава възможност на потребителите да заснемат зашеметяващи изображения с изключителни детайли. Системата се състои от 108-мегапикселова основна камера с бленда f/1,75 и режим HIGH-RES, 5-мегапикселова широкоъгълна и дълбочинна камера и 2-мегапикселова макро камера. Предната 50MP камера с осветление за селфи (Selfie Light) създава артистичен светлинен ефект. HONOR 200 Lite може да се похвали и с впечатляващ 6,7-инчов комфортен за очите AMOLED дисплей с безрисково 3240-херцово затъмняване с широчинно-импулсна модулация (PWM) и пикова HDR яркост на дисплея от 2000 нита, 8GB RAM и 256GB памет и изключителна издръжливост.

HONOR MagicBook Pro 16: Мощна производителност в компактен дизайн!
HONOR днес представи и HONOR MagicBook Pro 16 (версия с интегрирана графика). Със своя забележителен дисплей, ненадмината производителност, стилен дизайн и широк набор от интелигентни AI функции, HONOR MagicBook Pro 16 е важно постижение в света на компютрите, защото революционизира начина, по който потребителите взаимодействат със своите лаптопи. MagicBook Pro 16 предоставя несравнимо, безпроблемно изживяване, което подобрява както продуктивността, така и забавлението.

HONOR MagicBook Pro 16 разполага със завладяващ 16-инчов HONOR FullView дисплей с висока резолюция от 3072×1920, осигуряващ изключителна яснота на изображението. Той предоставя 93% съотношение между екран и тяло, 100% покритие на DCI-P3 и sRGB цветови гами, както и HDR 400 с пикова яркост от 500 нита, гарантиращи ярки изображения. С TÜV Rheinland сертификации за Low Blue Light и Flicker-Free, той също така включва режим за електронна книга и технология за динамично затъмняване за намаляване на напрежението в очите. Захранван от Intel® Core™ Ultra 5 процесор и Intel® Arc™ графична карта, HONOR MagicBook Pro 16 предлага режим с висока мощност и интелигентни режим за балансиране на производителността и консумацията на енергия, а с батерия от 75 Wh потребителите могат да се насладят на до 12 часа ежедневна употреба.

Цени и наличност
С елегантен дизайн, вдъхновен от природата, HONOR 200 Pro се предлага в три цвята : лунно бяло (Moonlight White), черно (Black) и океанско синьо (Ocean Cyan), докато HONOR 200 се предлага в изумрудено зелено (Emerald Green), лунно бяло (Moonlight White) и черно (Black). Серията HONOR 200 ще бъде достъпна за предварителни поръчки в периода 13-30 юни в България във веригите за електроника и при мобилните оператори на препоръчителна цена от 1299 лв. с ДДС за HONOR 200 и 1599 лв. с ДДС за HONOR 200 Pro.

HONOR 200 Lite се предлага в среднощно черно (Midnight Black) и езерно синьо (Cyan Lake). В периода 13-30 юни, HONOR 200 Lite ще бъде достъпен за предварителна поръчка в България на достъпна цена, започваща от 649 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *