QHD яснота и 100 Hz честота на опресняване с USB-C монитора Q27B3CF2 на AOC за дома и бизнеса

Специалистът при дисплеите AOC с гордост представя най-новото попълнение към серията B3, насочена към крайния потребител – атрактивен QHD модел с ненадминато съотношение цена-качество. 27-инчовият (68,6 cm) дисплей AOC Q27B3CF2 съчетава елегантен дизайн с функционално съвършенство и предлага QHD резолюция (2560×1440) както за домашни, така и за офис пространства. Характеристики като 100 Hz честота на опресняване, USB-C свързаност (включително 65 W захранване) и Adaptive-Sync са доказателство, че Q27B3CF2 е създаден да подобри едновременно производителността и комфорта за широк кръг потребители на изключителна цена.

Основни характеристики на Q27B3CF2
• 27-инчов IPS панел с QHD резолюция с подобрена плътност на пикселите (109 ppi) за ясни, детайлни изображения.
• Изключително тесни рамки за лесна, безпроблемна работна организация с няколко монитора.
• USB-C порт с 65 W USB захранване и два USB-A порта за опростено свързване и намаляване на бъркотията с кабели.
• 100 Hz честота на опресняване, Adaptive-Sync и бързи времена за реакция до 4 милисекунди GtG (с по-високи овърдрайв настройки на пикселите) и 1 милисекунда време за реакция на движеща се картина (MPRT) за безпроблемно скролиране в интернет и социалните медии, гладко гледане на динамично съдържание, както и непринудени гейминг сесии.
• LowBlue режим и Flicker-Free технология за повече комфорт при гледане.
• Вграденото захранване и опцията за VESA монтаж увеличават гъвкавостта при инсталиране в нестандартни пространства.

Подобрена свързаност и комфорт при гледане
Свързването с мобилен или настолен компютър е безпроблемно с Q27B3CF2, благодарение на неговия USB-C 3.2 Gen 1×1 порт, предлагащ 65 W USB захранване и поддръжка за DisplayPort Alt режим. Това означава еднокабелно захранване на лаптопи, както и добавяне на екрани, като по този начин работното пространство се рационализира. HDMI 2.0 входът допълнително позволява свързването с различни източници от по-стари или по-нови поколения. Два допълнителни USB-A 3.2 Gen 1×1 порта и един USB upstream порт позволяват свързване на периферни устройства директно към монитора, за да се подобри функционалността и да се намали бъркотията на бюрото.

Оптимизиран за съвременните бизнес и домашни офис пространства
Атрактивният външен вид на AOC Q27B3CF2 е само черешката на тортата; той е създаден с мисъл за комфорта и здравето на потребителя. Функции като LowBlue режима и Flicker-Free технологията намаляват умората на очите за тези, които прекарват дълги часове пред екрана. Мониторът предлага различни ергономични настройки, включително 110-милиметрово регулиране на височината, като по този начин удовлетворява индивидуалните нужди и насърчава здравословна работна поза. Съвместимостта с опциите за VESA монтаж допълнително разширява неговата гъвкавост и предоставя различни възможности за инсталиране.

Съчетание от дизайн и функционалност за превъзходно потребителско изживяване
Q27B3CF2 се откроява с ултра-тесните си рамки, което го прави привлекателна опция за работни организации, изискващи множество монитори, без да се жертва естетиката на пространството. Неговият 27-инчов IPS панел предлага ясен и ярък дисплей с плътност на пикселите от 109 ppi за изпъкващи и живи детайли. Широките ъгли на видимост от 178°/178° гарантират, че изображението на екрана е живо и изпъкващо, дори и от индиректни ъгли. Независимо от заобикалящата го среда – дали модерни бизнес работни пространства или стилни домашни офиси – Q27B3CF2 се вписва безпроблемно и същевременно осигурява изключително визуално качество.

Проектиран с фокус върху ежедневните изисквания на дистанционните или масовите служители в офиса, Q27B3CF2 е първокласното, практично предложението на AOC с ненадминато съотношение от атрактивна цена към високо качество. Той комбинира елегантен дизайн, висока производителност и ориентирани към потребителя функции, което го прави универсален избор за различни дейности – от работа в офиса до непринудено забавление.

Цени и наличност
Благодарение на изпреварващата времето си QHD резолюция, както и многостранните си функции, AOC Q27B3CF2 постига перфектен баланс между дизайн, производителност и комфорт, които ще го превърнат в съществена част от широка гама домашни и бизнес работни пространства. В допълнение, B3 серията на AOC предлага гама от 24-инчови и 27-инчови модели с Full HD резолюция, регулируема по височина стойка (24B3CF2, 27B3CF2) или нерегулируема стойка (24B3CA2, 27B3CA2), всички със 100 Hz честота на опресняване и USB-C свързаност за пълно обслужване на всички видове домашни и бизнес потребители.

AOC Q27B3CF2 ще бъде наличен от средата на юни 2024 г. на препоръчителна цена на дребно от 488 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *