Ревю на смарт часовника Huawei Watch 4 Pro Space Edition от Алекс Колев

Технологичният влогър Алекс Колев направи поредното си щателно ревю за най-новия модел смарт часовник на бранда Huawei – Huawei Watch 4 Pro Space Edition.

Новият и подобрен Huawei Watch 4 Pro Space Edition е вдъхновен от аерокосмическата индустрия.

Визуалните различия спрямо предшественика на Huawei Watch 4 Pro Space Edition са няколко.

Разлика има в цвета на касата и каишката, като титанът е по-тъмен. Към визията на модела е добавен и отличителен червен пръстен от кристална нанокерамика, който добавя характер. Текстурата на коронката е подобрена спрямо предходната версия, като дисплеят е запазен със същите функционални качества.

Два нови циферблата са налични ексклузивно за модела: лавал циферблат и циферблат със зодиакалните съзвездия, което кореспондира с космическата тема.

От хардуерна гледна точка също има някои промени и подобрения.

Huawei Watch 4 Pro Space Edition разполага с подобрените сензори Through Seen 5.5, както и нова технология, която по-добре разчита физиологичните показатели. Health Glance функцията с лесно измерване на 7 до 9 жизнени показателя остава налична.

По традиция Huawei Health приложението ни дава възможност да достъпим цялата информация, свързана с нашето здраве, измервана от смарт часовника. Потребителите имат и доста възможности за персонализация.

Интерфейсът на устройството е запазен в по-голямата си част, като може да се определи като лесен за навигация и разбираем. Съществува опция за изкарване на клавиатура на екрана за комуникация в Messenger и други сходни приложения. Спортните режими наброяват над 100.

Зареждането и живота на батерията са стандартни.

Пълното ревю и откровеното мнение на Алекс Колев може да видите тук:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *