Logitech представя Signature Slim – клавиатура и комбо за безпроблемно преминаване между личния и професионалния живот

Днес Logitech представи безжичната клавиатура Signature Slim K950, Signature Slim Combo и Signature Slim Combo for Business, предназначени да опростят ежедневното превключване между лични и работни компютри. За хора само с едно работно пространство за професионални и лични задачи, продуктите Signature Slim са красиво проектирани решения, които изглеждат добре и в дома, и в офиса. С повече функции от типичните базови клавиатури и опции за спестяваща време персонализация със софтуер, тази клавиатура предоставя почти магично, безпроблемно управление на работата и живота от бюрото.

„Ние създадохме Signature Slim клавиатурата като перфектния спътник на Signature мишката, която представихме преди две години, за да улесним хората, които жонглират между личното, професионалното и всичко останало“, каза Арт О’Гним, генерален мениджър на Core Personal Workspace Solutions в Logitech. „Signature Slim е надеждната връзка между професионалния и личния свят, която ви свързва без усилие както с домашните, така и с работните компютри.“

Signature Slim Combo включва безжичната клавиатура Signature Slim K950 и безжичната мишка Signature Plus M750, предлагани в два цвята: Graphite и Off-white. Комбото служи на тези с динамичен живот, в който професионалното и домашното се преливат. Със Signature Slim можете да се прехвърляте между работни и домашни лаптопи само с едно докосване. Останете концентрирани и необезпокоявани с тихите клавиши на клавиатурата, безшумните кликoве на мишката и бързото и прецизно превъртане със SmartWheel.

С тънкия си дизайн Signature Slim K950 донася познатото отзивчиво писане като на лаптоп на бюрото ви. Оптимизирайте времето, прекарано на бюрото, както и ежедневните ви задачи с приложението Logi Options+ – софтуерът, който ще подобри изживяването ви със Signature Slim комбото или клавиатурата. Преминавайте лесно между работа и свободно време с бързи команди като контрол на звука, пускане/пауза и заглушаване на звука или използвайте Smart Actions – функцията, която ви позволява да започнете или завършите деня си с едно докосване, като елиминирате повтарящи се действия чрез автоматизиране на множество задачи с едно натискане на клавиш.

За ИТ екипите, които оборудват съвременната професионална работна сила, Signature Slim Combo for Business въвежда нов стандарт с цена, идеална за масово внедряване. Комбото е оборудвано със защитената безжична технология Logi Bolt за надеждни връзки, дори в претоварени безжични среди. Със Signature Slim Combo ИТ екипите могат масово да оборудват цялата си глобална работна сила и да наблюдават устройствата дистанционно чрез Logitech Sync, за да гарантират, че устройствата на техния екип са актуални и в добро състояние с глобалната поддръжка на клиенти. Комбото е съвместимо с Windows, macOS, Chrome OS и други водещи операционни системи.

Подход към устойчивостта
Signature Slim K950 и Signature Slim Combo са проектирани в съответствие с ангажимента на Logitech да създава продуктови изживявания, които подобряват живота на хората. Това означава, че екологичните и социални въздействия са част от всяко продуктово решение. И двата продукта са сертифицирани като въглеродно неутрални, точно както и останалите продукти на Logitech, а хартиените опаковки идват от FSC™-сертифицирани гори и други контролирани източници. Пластмасовите части в Signature Slim K950 и Signature Slim Combo включват сертифицирана рециклирана пост-потребителска пластмаса, която дава втори живот на излязла от употреба пластмаса от стара потребителска електроника – 62% за Graphite, 48% за Off-White (Signature Slim K950 ), 61% за Graphite, 25% за Off-White (Signature M750).

Цени и наличност
Безжичната клавиатура Signature Slim K950 и Signature Slim Combo в Graphite и Off-White са налични от март 2024 г. на www.logitech.com и при търговци на дребно на препоръчителна цена от съответно 229,99 и 179,99 лв. с ДДС.
Signature Slim Combo for Business в Graphite се предлага на www.logitech.com и чрез оторизирани дистрибутори за 229.99 лв. с ДДС.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *