HONOR дебютира с нова всеобхватна AI стратегия на MWC 2024

Глобалният технологичен бранд HONOR разкри новата си стратегия за всяка ситуация, като въведе съвместна работа между различни операционни системи, базирана на изкуствен интелект и ориентиран към човека, разпознаващ намерения AI, както и набор от смарт устройства, разработени с глобални партньори. По време на основната си презентация, HONOR представи смартфона HONOR Magic6 Pro и най-новия си лаптоп с изкуствен интелект (AI PC), HONOR MagicBook Pro 16 – две устройства, оборудвани с платформения изкуствен интелект (AI) на HONOR, за да предоставят ориентирани към човека изживявания.

„Запътили сме стремглаво към ерата на изкуствения интелект. HONOR се ангажира да предоставя ориентирани към човека иновации, които предлагат отворено и безпроблемно изживяване на потребителите, помагат им да постигнат желанията си и да се справят с предизвикателствата“, каза Джордж Джао, главен изпълнителен директор на HONOR Device Co., Ltd. „Имаме удоволствието да обявим глобалната премиера на новите смартфони HONOR и AI PC, които наистина революционизират потребителското изживяване с водещи в индустрията възможности на изкуствения интелект и разчупват границите във взаимодействието човек-устройство.“

Открийте магията на изкуствения интелект с HONOR Magic6 Pro

Най-новото допълнение към престижната флагманска Magic серия, HONOR Magic6 Pro, може да се похвали с нововъведения във фотографията, дисплея, производителността и задвижваното от изкуствен интелект потребителско изживяване. Воден от ангажимента си към иновациите, ориентирани към човека, HONOR представи MagicOS 8.0, най-новата версия на своята базирана на Android операционна система. MagicOS 8.0 е оборудвана с платформения изкуствен интелект (AI) на HONOR и с първия в индустрията потребителски интерфейс, базиран на намерения. Така HONOR трансформира потребителското изживяване, като въвежда изцяло нови, многомоделни начини за взаимодействие на хората с техните смарт устройства.

Обогатен с Magic Capsule и Magic Portal, HONOR Magic6 Pro предоставя на потребителите по-персонализирано, интуитивно изживяване. С едно докосване на лентата за известия в горната част на екрана, Magic Capsule се разширява, за да предложи допълнителна информация и свързани опции. Функцията предоставя на потребителите незабавен достъп до основни ресурси и елиминира необходимостта от навигация през множество приложения за максимална производителност и ефективност. От своя страна, Magic Portal използва силата на изкуствения интелект, за да разбере поведенията и инструкциите на потребителите и да рационализира сложни задачи в един опростен процес. Например, изкуственият интелект на Magic Portal бързо разпознава адреси в текстово съобщение, насочва потребителите към Google Maps и така позволява лесна навигация. Magic Portal рационализира достъпа и споделянето в социални мрежи като Tiktok и Facebook и дава възможност на потребителите да препращат подробности за резервация или резултати от онлайн търсене само с едно приплъзване. Освен това Magic Portal улеснява пазаруването, базирано на изображения, като безпроблемно насочва потребителите към платформи, където могат да намерят и закупят желани артикули.

Magic Portal поддържа над 100 най-често използвани приложения в световен мащаб и работи активно с партньори и разработчици на приложения. Функцията предоставя на потребителите безпроблемно изживяване в различни платформи и им гарантира, че могат да се насладят на пълния потенциал на Magic Portal с любимите си приложения.

Да надникнем във вдъхновяващия свят на изкуствения интелект

В духа на отвореното сътрудничество в ерата на изкуствения интелект, HONOR работи активно с партньори от индустрията, за да предостави повече от водещите в индустрията технологии на широката публика. За да визуализира потенциалните бъдещи възможности, HONOR въвежда в HONOR Magic6 Pro LlaMA – отвореният код на Meta, който може да изпълнява функции като въпроси и отговори, създаване на текст и разбиране на прочетеното в офлайн среда. Този тип сътрудничество използва иновациите, за да предложи решения на конкретни предизвикателства и да доведе до едно по-вдъхновяващо бъдеще за потребителите.

HONOR разкри как е възможно да управлявате автомобил със свободни ръце чрез захранваната от изкуствен интелект система за проследяване на очите в HONOR Magic6 Pro и така демонстрира нагледно какво можем да очакваме от тази технология в бъдеще. Експерименталната концепция показа как взаимодействието между подобрените с изкуствен интелект смартфони и превозните средства може да надхвърли управлението чрез екран или глас и да отключи нови взаимодействия с огромни възможности между човек и устройство.

Изпитайте професионална спортография със захранваната от изкуствен интелект Falcon камерна система на HONOR

Тъй като потребителите очакват с нетърпение една вълнуваща откъм спортни събития година, приоритетът в HONOR беше предоставянето на достойна за златен медал спортна фотография с подобрени скорости на заснемане и по-ясни моментни снимки. Новата и подобрена Falcon камерна система е захранена от изкуствен интелект, обучен с база данни, която е 28 пъти по-голяма от предното поколение. HONOR Magic6 Pro включва HONOR AI Motion Sensing Capture, усъвършенстван алгоритъм за заснемане с изкуствен интелект, който без усилие предвижда и улавя решаващи моменти с ултрависока резолюция и кристална чистота на изображението. Усъвършенстваният HONOR AI Motion Sensing Capture на HONOR Magic6 Pro надминава предното поколение, като покрива по-широк набор от спортове и движения като скачане, танци и бойни изкуства – незаменим помощник в заснемането на вълнуващи моменти от спортни събития и състезания.

В допълнение, Falcon камерната система представя забележителен 180MP телефото обектив (f/2.6, OIS) с 2.5x оптично увеличение и до 100x цифрово увеличение. HONOR Magic6 Pro също така разполага с 50MP ултраширока камера (f.2.0, EIS) и мощна 50MP основна камера с възможности за променлива бленда (f/1.4 и f/2.0, OIS), за да улавяте динамични моменти с изключителна яснота без компромис в детайлите.

Ненадминат дисплей с HONOR NanoCrystal Shield

HONOR Magic6 Pro се отличава с най-устойчивото на падане екранно стъкло в индустрията досега и предлага значителни подобрения в устойчивостта на дисплея срещу надраскване. HONOR NanoCrystal Shield включва покривен слой от силициев нитрид върху нанокристалното стъкло на устройството за подобрена защита. Широко признат със своята твърдост и устойчивост срещу надраскване, силициевият нитрид предлага подобрена здравина на дисплея и изключителна издръжливост, която предоставя 10 пъти по-голяма защита при падане в сравнение с обикновеното нанокристално стъкло .

В допълнение към издръжливостта си, HONOR Magic6 Pro разполага с водещ в индустрията 6,8-инчов дисплей , изработен от нискотемпературен поликристален оксид за комфорт на очите (LTPO: low-temperature polycrystalline oxide) с ниска мощност, осигуряващ изключително изживяване при гледане. Дисплеят дава приоритет на здравето на потребителите с набор от иновации, ориентирани към човека, включително най-високото в индустрията ултра-високочестотно PWM затъмняване от 4320Hz, динамично затъмняване, персонализиран циркаден нощен дисплей и функцията Nature Tone.

Мощна производителност, водена от междуотраслови иновации

HONOR Magic6 Pro се захранва от мобилната платформа Snapdragon 8 Gen 3, което означава 30% подобрение в производителността на процесора и 25% увеличение на производителността на графичния процесор. Благодарение на Qualcomm® AI Engine, AI-функциите на HONOR Magic6 Pro се поддържат с изключителна плавност и стабилност и постигат забележително подобрение от 98% в сравнение с предишни модели. В допълнение, мобилната платформа Snapdragon 8 Gen 3 съчетава изключителни гейминг изживявания с превъзходна ефективност на батерията и е пълна с подобрения, които предефинират понятието за мощна производителност .

Издръжливостта и живота на батерията са от все по-нарастващото значение за потребителите, които разчитат на устройствата си за продължителна употреба. HONOR се откроява като първата марка, която прилага нововъзникващи иновации за батерии от други сектори към смартфон сферата. Вдъхновен от пробивната индустрия за електрически превозни средства (EV), HONOR оборудва HONOR Magic6 Pro с изцяло новата силициево-въглеродна батерия от второ поколение, захранена с HONOR E1 – чипсет, подобряващ енергийната ѝ ефективност. 5600 mAh означава изключителна производителност при ниски температури. Например, потребителите могат да гледат видеоклипове в YouTube 81 минути при -20°C със само 10% оставаща батерия. В допълнение, със своите 80W HONOR Wired SuperCharge и 66W HONOR Wireless SuperCharge , потребителите могат да заредят HONOR Magic6 Pro до 100% само за 40 минути , което позволява на най-натоварените потребители да зареждат бързо устройствата си в движение.

Превъзходството на тази усъвършенствана технология на батерията получи признанието на DXOMARK. HONOR Magic6 Pro е на върха в смартфон индустрията с престижното 1-во място в глобалната класация на дисплеите с най-висок резултат от 157, плюс още пет отличия от DXOMARK през 2024 г. по отношение на камера, аудио, дисплей, батерия и възможности за селфи.

Използване на AI за създаване на взаимосвързано изживяване във всяка ситуация

За да предостави интелигентно компютърно изживяване във всички ситуации, HONOR пусна най-новия си лаптоп HONOR MagicBook Pro 16, захранван с AI. Това устройство разполага с мощност, даваща възможност за сътрудничество между различни операционни системи. Подобренията в производителността, произтичащи от платформения изкуствен интелект (AI) на HONOR, заедно с авангардните процесор и графичен процесор, позволяват на HONOR MagicBook 16 Pro да се справя без усилие със споделянето на известия и синхронизирането на материали между смартфони, персонални компютри и таблети благодарение на функцията MagicRing.

HONOR представи и най-новия си таблет, HONOR Pad 9, който пренася изживяването във всички ситуации на по-компактно устройство. Това устройство има впечатляващ 12,1-инчов 2,5K HONOR FullView дисплей със 120Hz честота на опресняване и аудио система с осем високоговорителя, която включва HONOR Histen технологията за настройка на звука. HONOR Pad 9 е таблет с много функции, който предлага изключително потребителско изживяване и отличителен дизайн.

Тийзър: PORSCHE DESIGN HONOR Magic6 RSR

Освен официалното глобално представяне на сгъваемия смартфон PORSCHE DESIGN HONOR Magic V2 RSR, HONOR показа и какво можем да очакваме от Porsche Design HONOR Magic6 RSR – смартфон, който носи ДНК-то на Porsche Design. Скоро HONOR ще предостави допълнителна информация по отношение на подробности за продукта и наличност на пазара.

Цветове и цена
Създаден и проектиран за потребители, предпочитащи елегантния, модерен стил и непреходната естетика, HONOR Magic6 Pro се предлага в черно и светлозелено (Epi Green) на цена от 2499 лв.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *