Вижте бъдещето при дисплей технологиите с Philips Monitors на ISE 2024

MMD, водещата технологична компания и лицензиран партньор на Philips Monitors, има удоволствието да обяви участието си заедно с PPDS (Philips Professional Displays) на ISE 2024 – световното изложение за секторите на професионалната аудиовизуална техника и системна интеграция, което ще се състои в Барселона от 30 януари до 2 февруари 2024 г.

Вижте бъдещето при дисплей технологиите на щанда на Philips 3P500
Участниците на ISE 2024 са поканени да разгледат разнообразната гама от иновативни и устойчиви продукти на изцяло новия, визуално грандиозен и обширен (344 кв. м) щанд на Philips 3P500. ISE 2024, световно известното аудиовизуално изложение, ще посрещне над 1000 изложители и 60 000 посетители в легендарната Fira Barcelona Gran Via. Щандът на Philips ще бъде разделен на специални, дигитално активирани зони и посетителите ще могат да изпробват на живо тъч мониторите и решенията на Philips за бизнеса и домашния офис.

Philips Monitors ще представи два от най-добрите си продукта за домашни офиси и дистанционно обучение. 34-инчовият извит WQHD монитор 34B1U5600CH се предлага с вградена 5MP Windows Hello уеб камера и шумопотискащ микрофон за ясна комуникация, както и USB-C докинг станция и допълнителни функции за професионалисти, работещи със сложни конфигурации и нуждаещи се от нови нива на свързаност. Неговият PowerSensor помага за спестяване на до 80% от разходите за енергия, като същевременно предлага оптимизирана визуализация. Една крачка напред към енергоспестяващите решения – Philips 272B1G е специално проектиран за устойчива продуктивност. Този екологичен 27-инчов FHD монитор постига по-висок енергиен клас, като същевременно осигурява отлична производителност. Новата технология за LED подсветка предлага яркост и цвят с използването на значително по-малко енергия с функциите LightSensor, PowerSensor и превключвател за нулева консумация на енергия. За да завършат изживяването на портфолиото енергоспестяващи монитори на Philips Monitors, посетителите ще имат възможност да тестват Philips SPT6307BL, компактна безжична комбинация от клавиатура и мишка с интелигентна функция за пестене на енергия.

Портфолиото на Philips по време на изложението ще включва и различни тъч модели за широк спектър от потребители. Всички тъч модели разполагат с бързо докосване на до 10 точки едновременно. Мониторът 242B1TC отговаря на нуждите на всяка среда, независимо дали домашна, офисна или образователна, с естествена, плавна и бърза отзивчивост, както и plug & play съвместимост с Windows, Android и Linux. Philips 172B1TFL е особено подходящ за обществени места, тъй като чувствителността му на докосване работи добре, дори когато носите ръкавици, а 7H покритието му означава устойчивост против надраскване от край до край, дълготрайност и лесно почистване, както на закрито, така и на открито.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *