Новият смарт часовник Redmi Watch 4 идва с над 150 спортни режима

Новият смарт часовник Redmi Watch 4 е оборудван с квадратен, ултра голям 1,97″ AMOLED дисплей за удовлетворяващо изживяване. Това е и най-големият квадратен смарт часовник Redmi, осигуряващ по-пълноценно изживяване само с един поглед.

Изисканият дизайн на Redmi Watch 4 включва средна рамка от алуминиева сплав и е първият Redmi смарт часовник с лесна за работа въртяща се OTS корона от неръждаема стомана. За още по-голямо удобство Redmi Watch 4 разполага с изцяло новия механизъм за бързо освобождаване за смяна на каишките.

Смарт часовникът Redmi Watch 4 е оборудван с подобрен 4-канален PPG сензор за по-добра точност на мониторинга на сърдечния ритъм и кислорода в кръвта. Потребителите могат да избират от над 150 спортни режима, включително шест автоматично разпознаваеми дейности.

Усъвършенстваните функции включват провеждане на Bluetooth разговори, позволявайки на потребителите да отговарят на повиквания като вдигнат ръката си и докоснат. Часовникът се предлага с цвят на основното тяло в Silver Grey или Obsidian Black и подходяща каишка в цвят Pastel Purple, Dark Cyan или Mint Green.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *