Опаковайте перфектния коледен подарък от Philips Monitors за гейминг или за офиса

Празничният сезон е тук! MMD, водещият специалист по дисплеите и лицензиран партньор на Philips Monitors, се радва да представи списъка, който гарантира, че ще намерите идеалния подарък за всяко желание. MMD се ангажира да внесе иновации и превъзходно изживяване с разнообразна гама от висококачествени монитори, предназначени да освежат или допълнят всяко работно пространство, било то у дома или в офиса. Целта на това ръководство е да предостави изключително изживяване в гейминга или в домашния офис всеки ден и всеки път за всеки потребител на Philips Monitors. Тук ще намерите всичко необходимо, за да направите празничния сезон още по-специален – а това означава само най-доброто, за всеки бюджет.

Най-хипнотизиращият геймплей с Evnia
Всеки може да бъде геймър и, както подсказва името, Evnia подкрепя радостта от гейминга за всички. Мониторите Evnia са изключително мощни с високи честоти на опресняване и малко входно закъснение за отзивчиво игрово изживяване, съчетани с поглъщащи дисплей технологии за хипнотизиращи изображения. С Evnia плавният и завладяващ гейминг винаги е гарантиран, каквато и игра да играете по време на празниците.

Тези, които търсят бърз и отзивчив монитор в малък размер, ще намерят идеалния подарък с Philips Evnia 25M2N3200W. Това е 24,5-инчов Full HD Fast VA дисплей с ултра бърза честота на опресняване от 240 Hz и 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT) за ултра гладка графика с ясни и точни изображения без трептене и замъглявания. Ако предпочитате още по-бърз (и IPS) дисплей, Philips Evnia 25M2N5200P е подходящият избор: 24,5-инчов Full HD IPS панел с ултра бърза честота на опресняване от 280 Hz за плавно, динамично гейминг изживяване и режими SmartImage HDR за оптимален цвят, яркост и контраст.

Феновете на извитите дисплеи търсят потапянето в действието, тъй като те следват естествената извивка на окото. Philips Evnia 27M2C5500W е 1000R 27-инчов Quad HD извит гейминг монитор, оборудван с AMD FreeSync™ Premium Pro, светкавично бърза честота на опресняване от 240 Hz, малко входно закъснение и бърза реакция от 1 милисекунда GtG с 0,5 милисекунди време за реакция на движеща се картина (MPRT). Този модел предлага най-бързото и гладко изживяване и е идеалният избор за най-интензивните, увлекателни и ориентирани към действие игри. Пуснат наскоро, Philips Evnia 32M2C5500W е 1000R 31,5-инчов извит дисплей, готов да ви позиционира в центъра на действието със своя бърз VA панел с Quad HD резолюция, 240 Hz честота на опресняване и 0,5 милисекунди време за реакция. Безкрайните приключения се разгръщат в плавна последователност от ясни изображения и реалистична производителност с високи скорости. За още повече лекота и гъвкавост този модел разполага и с USB-хъб.

Друго страхотно гейминг решение са OLED панелите, което означава бързи реакции на мониторите и изображения без замъглявания. OLED технологията осигурява по-бързо време за реакция и MPRT, и малко входно закъснение. OLED също предоставя уникални реалистични визуализации с по-дълбоки черни цветове. Philips Evnia 34M2C8600 е красиво проектиран извит 34-инчов QD OLED монитор, оборудван с USB-C порт, KVM превключвател и всички функции, от които потребителите се нуждаят за най-поглъщащия геймплей досега, като VESA-сертифициран ClearMR, 0,03 милисекунди GtG време за реакция, AMD FreeSync™ Premium Pro, DTS Sound™ и много повече. Philips Evnia 49M2C8900 е подходящ за всички видове игри и със сигурност ще впечатли както с размера, така и с характеристиките си. Той включва QD-OLED дисплей за чисти визуализации, 240 Hz честота на опресняване за бърз и ясен геймплей, време за реакция от 0,03 милисекунди GtG и VESA ClearMR 13000 сертификат, гарантиращ игри без замазване. Той има и вградени високоговорители, поддържащи DTS звук с 30 W изход, за изключителен и завладяващ звук, както и ексклузивната функция Ambiglow за едно всеобхватно пленително изживяване. Тези монитори са сертифицирани с VESA DisplayHDR™ True Black 400, предоставяйки удивително точни детайли на сенките с по-дълбоки черни нюанси за неповторимо визуално изживяване в сравнение с конвенционалните монитори със същата пикова яркост.

Сътрудничество, комфорт и свързаност за домашния офис
Всички Home Office and Professional решения са проектирани с мисъл за комфорт, свързаност, гъвкавост и лекота – за всеки ден от годината, особено през празничния сезон. Ето защо портфолиото на Philips Monitors включва широк спектър от адаптивни технологии за комфортно гледане (дигиталното напрежение на очите се смята за реален проблем за 50% или повече от потребителите на компютри ), ултра ясни резолюции за производителност и множество опции за свързване, дори за най-взискателните и претрупани бюра, включително докинг решения и технологии за последователно свързване.

Philips 27E1N5600HE отговаря на нуждите на потребителите от всички възрасти и е в крак с тенденцията към дистанционна работа и уеб-базирани събития и дейности, социални медии и онлайн забавления. Той разполага с 27-инчов IPS панел с QHD резолюция, интегрирана 5MP Windows HelloTM уеб камера с шумопотискащ микрофон за лесно и сигурно сътрудничество и USB Type-C технология за безпроблемно свързване с един кабел.

За най-взискателните професионалисти, работещи в сферата на CAD-CAM, 3D графиките или фотографията, Philips 34B1U5600CH предоставя ярки, живи картини и качество на изображението върху извит 34-инчов QHD VA панел, проектиран да улесни всяка задача. Свързването и многозадачността са с приоритет, благодарение на USB-C, MultiClient Integrated KVM превключвател и DP-изход. Сътрудничеството, независимо дали на живо или дистанционно, е улеснено благодарение на функции като вградената 5MP Windows HelloTM уеб камера, шумопотискащ микрофон и високоговорители. По подобен начин Philips 40B1U5601H и 40B1U5600 предлагат лесно свързване с USB-C технологията, превъзходното качество на картината с UltraWide QHD резолюция с DisplayHDR 400 (за Philips 40B1U5600), удобството на MultiClient Integrated KVM превключвател и дори кукичка за окачване на слушалките, което ги прави идеалното решение за динамични професионалисти, изискващи голям размер на екрана и отлична резолюция. Philips 40B1U5601H също предлага вградена Windows HelloTM 5MP уеб камера и шумопотискащ микрофон.

Philips 27B1U7903 предлага комбинация от изключителна производителност на картината със сигурна докинг станция с един кабел, устойчиви материали на компонентите и опаковката и стилен дизайн. Този 27-инчов 4K MiniLED Thunderbolt™ 4 монитор е снабден с високопроизводителни функции, за да позволи на професионалистите да достигнат нови нива на производителност. В допълнение, благодарение на VESA DisplayHDR™ 1400 сертификата и по-широката цветова гама (1,07 милиарда цвята) се разкриват невиждани досега детайли и нюанси за ултра реалистични ефекти. Philips 40B1U6903CH не само е оборудван с бързо, многофункционално Thunderbolt™ 4 докинг решение, но разполага и с голям, 39,7-инчов екран (100,9 см по диагонал), 5K2K (5120 x 2160) резолюция, интегрирана 5MP Windows HelloTM уеб камера и шумопотискащ микрофон.

Портфолиото на Philips Monitors съдържа две основни решения, специално предназначени за финансови специалисти, работещи от вкъщи. Първо, Philips 45B1U6900CH съчетава две работни площи и уеб камера в едно. Този монитор е оборудван с голям, 44,5-инчов (113 см по диагонал) екран с 5120 x 1440 резолюция и няколко други функции, предназначени да помогнат на професионалистите с многозадачността, като 5MP уеб камера, USB-C докинг с RJ45, 32:9 SuperWide екран и 1500R извивка с ъгли на видимост 178/178 градуса. Второ, Philips 49B2U5900CH разполага с 48,8-инчов (124 cm) извит SuperWide (32:9) дисплей. Този модел предлага нови, иновативни функции за сътрудничество като Busylight, разположена в горната част на уеб камерата, и може да се синхронизира със статусите в Microsoft Teams – така колегите знаят дали сте в разговор или не. Това улеснение, заедно с възможността за USB-C докинг с RJ45 порт и сертификата TÜV Rheinland Eyesafe, прави Philips 49B2U5900CH идеалният избор за тези, които работят от вкъщи и търсят продукт, който улеснява сътрудничеството и прави работния ден продуктивен.

Професионалистите в движение са може би с най-специалните нужди от всички и често се нуждаят от преносим монитор, за да направят мобилното си работно пространство по-ергономично и удобно. Благодарение на своя лек и преносим дизайн, всепризнатият Philips 16B1P3302D може да се побере в куфарче или раница със своя 15,6-инчов (39,6 см по диагонал) размер на дисплея. Този преносим монитор разполага с два USB-C порта отстрани и позволява два USB-C кабела да бъдат включени и използвани едновременно за захранване на монитора или пренасяне на дисплея за бизнес презентации. Никога не подценявайте силата на допълнителния портативен екран за домашния офис, дори и най-малкия.

Последните ни празнични предложения, като красиви играчки на елхата, са Philips SPT6607B и SPT6407B, две комбинации от клавиатура и мишка, предназначени за вашите продуктивни дни. Можете да свържете до три устройства благодарение на безжичните 2,4 GHz и Bluetooth връзки. Тези предложения са за Вас, ако сте потребител на Mac. Можете лесно да превключвате между MacOS, iOS и Windows съвместими оформления.

Тази Коледа нека Philips Monitors бъдат елфите във вашия домашен офис, внасящи комфорт, светлина и магия, за да изпълните задачите си весело и работата Ви да е лека като пухкава снежинка.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *