AOC представя най-желания списък с подаръци за всеки геймър

Този празничен сезон ви каним да се впуснете в нашето приказно гейминг пътешествие. Независимо дали любимият ви геймър е състезателен ентусиаст, изследовател, лидер-стратег, небрежен социален геймър, авантюрист, който следва сюжета, или професионален атлет в електронните спортове, ние сме приготвили идеалния технологичен спътник за техните цели и желания.

Вдигнете нивото на гейминг приключението и направете този празничен сезон незабравим за любимия човек с безупречно избран подарък!

Състезателен ентусиаст
За играча, който се мотивира от интензитета на мултиплейър бойните полета (MOBA) или FPS стрелбите, AOC GAMING 25G3ZM/BK е най-доброто оръжиe. С малкото входно закъснение и високата честота на опресняване от 240 Hz, този монитор осигурява конкурентно предимство с плавен и отзивчив геймплей и надмощие във всяка виртуална битка.

390 лв.

Изследовател
Ловците на съкровища могат да се впуснат в епични приключения и свободно да изследват необятния свят на ролевите игри с AGON AG405UXC. Този монитор предоставя визуална наслада с високата ултраширока QHD резолюция (3440×1440) на впечатляващ 40-инчов екран, допълнен с поддръжка на висок динамичен диапазон (HDR). С този монитор играчът се потапя в спиращи дъха пейзажи и неповторимо гейминг изживяване, превръщайки всяка изследователска мисия в зашеметяващо визуално пътуване.

1174 лв.

Лидер-стратег
Генералите ще поведат своите армии и ще завладеят кралства с AOC GAMING CU34G2X/BK. Перфектно подходящ за стратегии в реално време (RTS) или заглавия с походова стратегия (TBS), неговото ултрашироко съотношение осигурява всеобхватния поглед, необходим за тотално надмощие. Всяко движение може да бъде прецизно планирано, за да позволи безпроблемното разгръщане на стратегиите върху обширния дисплей.

762 лв.

Воден от сюжета авантюрист
Дръзките могат да се потопят в завладяващи разкази и визуално зашеметяващи приключения с AOC GAMING CQ27G2S/BK. Създаден за сюжетни игри, този монитор може да се похвали с високо съотношение на контраста и възпроизвеждане на изпълнени с живот цветове. Извитият му дизайн потапя геймъра в приключението, докато поддръжката на HDR10 означава подобрени светлини и сенки. Всеки сюжетен обрат и емоционален момент се изживяват с кинематографично качество, вдъхвайки живот на разказа.

527 лв.

Небрежен социален геймър
AOC GAMING Q27G2S/EU е идеалният спътник за спокойните гейминг сесии с приятели. Проектиран за ежедневни игри с много играчи или заглавия за един играч, неговите удобни ъгли на видимост и точност на цветовете го превръщат в център за социални игри. IPS панелът и широките ъгли на видимост гарантират, че геймърът се потапя в действието, без да пропуска нито един момент. С оптимален 27-инчов размер, QHD резолюция и 165 Hz честота на опресняване, този монитор е идеалната комбинация от достъпност, производителност и контраст.

586 лв.

Професионален атлет в електронните спортове
За тези, които мечтаят за слава в електронните спортове като CS:GO и League of Legends, AGON PRO AG276QZD е най-добрият избор. С изключително ниско време за реакция благодарение на OLED технологията, много високата честота на опресняване от 240 Hz, малкото входно закъснение и съвместимост с NVIDIA G-SYNC, този монитор гарантира, че всяко движение се изпълнява с прецизност. Издигнете представянето си в електронните спортове и се състезавайте на най-високо ниво.

1958 лв.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *