HONOR заема стабилна позиция в Европа

Смартфон индустрията е в период на значителни предизвикателства. Въпреки това, HONOR успя да постигне внушителен растеж в Европа – изключително постижение на  фона на по-осезаем спад в доставките на смартфони в Европа, както съобщава Counterpoint Research.

Пазарен контекст:

  • Общ спад: Доставките на смартфони в Европа отбелязаха спад от 11% на годишна база през третото тримесечие на 2023 г., като в Западна Европа намалението е 8%, а в Източна Европа спадът е по-рязък – 15%.
  • Променлива динамика: Въпреки общия спад, HONOR успешно се ориентира на пазара и зае стабилна позиция в Европа.

Постижението на HONOR:

  • Отново в Топ 5: HONOR е единствената смартфон марка от Топ 5 списъка, която расте на годишна база и така намира място в престижната класация.

Защо това има значение:

  • Значителният растеж на HONOR на предизвикателния европейски пазар, подхранван от съществените предимства на серията HONOR Magic и скорошното представяне на HONOR Magic V2, не само подчертава устойчивостта на марката и дълбокото разбиране на нуждите на потребителите по време на трудни икономически времена, но създава и нови стандарти в индустрията, демонстриращи силния ангажимент на компанията да предложи истински нововъведения на пазара и да предостави изключително качество и стойност на потребителите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *