Motorola rarz 40 и Motorola razr 40 ultra идват с 2TB безплатно място за съхранение

До 31 декември 2023г. всеки, закупил Razr 40 Ultra или Razr 40, може да се възползва от допълнителни 2ТВ безплатно място за съхранение от MobiDrive за период от 24 месеца

 

Motorola предлага на потребителите на премиум серията razr вълнуваща промоционална оферта, която дава ново определение на смартфон изживяването. Всички потребители, закупили устройства razr 40 или razr 40 ultra в период до 31 декември 2023, вече ще могат да се възползват от цели 2TB безплатно облачно пространство за съхранение от MobiDrive и то за период от две години.

Повече пространство за повече спомени!

В свят, в който е важно да ценим и запечатваме спомените, Motorola разбира, че ограниченията за мобилно съхранение могат да бъдат обезсърчително предизвикателство за потребителите. Ето защо компанията си е поставила мисия да гарантира на потребителите си, че ще запазят всеки момент. С промоционалната оферта, закупилите razr 40 и razr 40 ultra, ще разполагат с 2 терабайта допълнително място за съхранение на върха на пръстите си, готово да съхрани всички любими моменти, забавни видеа и скъпи спомени.

Независимо дали става въпрос за семейни ваканции, есенни приключения, забавни reels предизвикателства или постоянно нарастваща колекция от снимки и видеоклипове, razr 40 и razr 40 ultra на Motorola в съчетание със стабилното облачно хранилище MobiDrive ще осигуряват капацитета, от който се потребителите имат нужда, за да запазят всички безценни моменти.

За потребителите ще е повече от лесно да заявят своите 2 TB място за съхранение в облака. Razr 40 и razr 40 ultra ще пристигнат с предварително активирано cloud приложение, в което потребителите само трябва да се регистрират, за да получат своите 2ТВ подарък.

Детайли и период на кампанията

Motorola razr 40 и razr 40 ultra с 2TB безплатно облачно пространство от MobiDrive ще се предлагат в период до 31 декември 2023 г, като промоционалната оферта ще важи за всички устройства от новата серия razr, закупени на територията на България от партньорската мрежа на Motorola. И двете устройства ще вървят с вече активирано cloud приложението на MobiDrive с вече заредени 2TB памет, за активирането на които ще бъде нужна единствено регистрация.

Потребителите могат да видят пълните условия на промоционалната оферта на официалния сайт на Motorola. Специалната промоция обхваща всички устройства razr 40 и razr 40 ultra, закупени на територията на България.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *