TCL пусна на пазара първите в света смартфони с технологията NXTPAPER+

Награждаваният иновативен дисплей се разширява до нови размери на екрана и форм-факторите

 

TCL, пионер в областта на дисплеите в богати на функции смартфони, таблети и свързани устройства, наскоро представи серията смартфони NXTPAPER. TCL 40 NXTPAPER и TCL 40 NXTPAPER 5G стават първите и единствени в света смартфон устройства, които предлагат революционно пълноцветно визуално изживяване, подобно на хартия.

Пускането на телефоните NXTPAPER е още една важна стъпка в ангажимента на TCL да осигури висококачествено изживяване на екрана и комфорт за очите, които отговарят на разнообразните нужди на потребителите. Технологията на TCL NXTPAPER за пълноцветен електронен дисплей, наподобяващ хартия, е разработена в компанията и е спечелила признанието на потребителите и медиите. Досега налични в избрани таблети и лаптопи на TCL, скоро потребителите ще имат възможност да приберат екрана NXTPAPER в джоба си като част от страхотен смартфон с Android.

Насладете се на по-лесно гледане с телефоните TCL NXTPAPER

Най-новите смартфони NXTPAPER предлагат добро равнище на комфорт за очите и са хардуерно сертифицирани от TÜV за ниско съдържание на вредна синя светлина. Потребителите могат да се наслаждават на ежедневното време, прекарано на екрана на телефона, с по-удобно пълноцветно гледане, подобно на хартия, като се запазва оригиналният цветови баланс. Освен това вграденият сензор автоматично регулира яркостта на дисплея и цветовата температура в зависимост от времето и околната среда, за да осигури подходящи визуални изживявания и мека светлина през нощта, което допълнително повишава цялостния комфорт на очите.

Дисплеят на смартфона със сертификат TÜV за липса на отражения предлага функционалност против отблясъци, постигната чрез текстура с матов ефект, наподобяваща хартия. Съчетан с функция, устойчива на зацапване с пръстови отпечатъци, той прави четенето, като същевременно може да се наслаждавате на деня на открито, по-удобно от всякога. Пълноцветният електронен дисплей е снабден със специално разработен потребителски интерфейс NXTPAPER, който предоставя на потребителите гъвкавостта да избират между пълноцветна манга или черно-бяло изживяване според индивидуалните си предпочитания.

Потапящо забавление, освободена креативност – TCL 40 NXTPAPER

Създаден с фокус върху забавлението и творчеството, без да се прави компромис с комфорта на очите, смартфонът TCL 40 NXTPAPER се предлага с 6,78-инчов FHD+ NXTPAPER дисплей, два високоговорителя и 3D бум звук, задвижван от DTS, за поглъщащо аудио-визуално изживяване. Смартфонът разполага с 32МР селфи камера, за да улови поразителни детайли и уникални изражения с едно кликване. Универсалната система от 50МР задна тройна камера, допълнена от 5МР ултраширока камера и 2МР макросензор, без усилие позволява на потребителите да снимат пейзажи, портрети и сложни детайли с кристална яснота.

Независимо дали става въпрос за записки, скициране или отмятане на списъка със задачи, невероятното изживяване на дисплея, подобно на хартия, става още по-автентично и безпроблемно, когато се комбинира със съвместимия T-pen на TCL 40 NXTPAPER . Елегантният дизайн с дебелина 7,89 мм плюс стилен 2D заден капак правят устройството удобно за държане. То разполага с 256 GB памет за съхранение и 8 GB RAM с допълнително виртуално разширение от 8 GB RAM – най-големият клас в тази ценова категория смартфони, което позволява на потребителя бързо да изпълнява многозадачна работа с приложения, подобрявайки производителността.

Ненадмината скорост, безкомпромисна многозадачност – TCL 40 NXTPAPER 5G

TCL 40 NXTPAPER 5G е създаден за типичните професионалисти, които искат да бъдат винаги свързани, и осигурява изключителен комфорт за очите и светкавична 5G свързаност, за да се справят със задачите с лекота, докато са в движение. Отличаващият се 6,6-инчов HD+ NXTPAPER дисплей в съчетание с подобното на хартия изживяване при гледане и потребителския интерфейс NXTPAPER го правят идеален избор за продължително четене и работа с документи. Паметта с капацитет 256 GB се предлага с 6 GB RAM, която може да бъде допълнително увеличена с допълнително разширение на виртуалната RAM с 6 GB, за едновременно управление на задачите и ефективна работа с приложения за производителност, мултимедийни забавления и др.

Устройството е оборудвано с универсална система от задни камери, включваща 50МР основна камера, 2МР сензор за дълбочина и 2МР макросензор. Интуитивната камера с изкуствен интелект превръща всяко заснемане в професионално изглеждаща снимка. Освен това тя впечатлява със своя режим AI Color Video – уникална функция, която визуализира видео фона в черно и бяло, като запазва обекта в ярки цветове. Предната 8МР камера не само отговаря на бизнес нуждите, като гарантира висококачествени видеоконференции, но и задоволява личните такива, което прави това универсално устройство, подходящо за работа и забавления.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *