Тръгнете към едно по-здравословно „Аз“ с приложението HONOR Health – Вашият универсален спътник за уелнес

HONOR, глобалната технологична марка, представя актуализираното приложение HONOR Health. Създадено, за да вдъхнови по-здравословен начин на живот, приложението HONOR Health служи като персонализиран дигитален здравен дневник, предлагащо фитнес проследяване, съвети за здраве и безпроблемна съвместимост с Вашите преносими устройства – всичко това достъпно в рамките на един интерфейс.

Отключете вратата към персонализираното уелнес изживяване с едно докосване на екрана. Ето няколко акцента от функциите към по-добро здраве, които Ви очакват в приложението HONOR Health:

  • Насърчаване на баланса и облекчаване на стреса

Здравословният живот не се изчерпва само с физическо натоварване – качествената почивка и правилното менажиране на стреса също играят ключова роля. Приложението HONOR Health Ви насочва към балансиран начин на живот и предоставя средства за регулиране на дишането, облекчаване на стреса и насърчаване на спокойния сън.

  • Цялостен мониторинг на здравето 24/7

Искате ли да имате достъп до здравните си показатели по всяко време? Сдвоете приложението с преносимите устройства на HONOR. Прецизното здравно проследяване заедно със сигурното съхранение на Вашите здравни данни осигуряват цялостно, интелигентно и интегрирано решение за здраве и фитнес.

  • Вашият фитнес треньор по заявка

Нямате преносимо устройство за проследяване на здравните Ви показатели? Няма проблеми. Приложението HONOR Health е предназначено да превърне Вашия смартфон в личния Ви фитнес инструктор, пригоден за тренировки както на закрито, така и на открито, от бягане до колоездене. Безпроблемно проследявайте и регистрирайте показателите си по време на фитнес тренировки. Приложението HONOR Health е Вашият надежден здравен довереник, достъпно по всяко време и на всяко място.

А смартфонът HONOR 90 е идеалният партньор за приложението HONOR Health. Със своя лек и елегантен дизайн, той сякаш не е там. HONOR 90 позволява прецизно проследяване на здравните Ви показатели и плавно интегриране в ежедневните Ви дейности. Фитнес и естетика се съчетават естествено с дизайна на HONOR 90, улеснявайки Вашето уелнес пътешествие както никога досега.

Независимо дали сте начинаещ в здравословния начин на живот или запален фитнес ентусиаст, приложението HONOR Health се грижи за Вас. Ще намерите приложението в HONOR App Market, Google Play Store или App Store (наличността може да варира според региона). Устройството и системата са без значение – Android или iOS, смартфон или PAD – приложението HONOR Health работи безпроблемно. Синхронизирането на Вашия HONOR Watch GS3 или Band 7 с приложението HONOR Health също е бързо и лесно.

Здравето е за тук и сега! Започнете от днес – впуснете се в едно вдъхновяващо пътешествие към по-здравословен начин на живот. Изтеглете приложението HONOR Health и поемете по своята персонализирана пътека на здравето. Вашите здравни цели никога не са били по-постижими!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *