HONOR 90 с най-добрия дисплей в своя клас според DXOMARK

HONOR с гордост съобщава, че дисплеят на новия им смартфон HONOR 90 е на първо място за сегмента си в класацията на DXOMARK. HONOR 90 премина през задълбочения тест на дисплея на DXOMARK, който оценява производителността в шест основни направления: четливост, цвят, видео, движение, докосване и артефакти. С впечатляващ резултат от 140, съответстващ на златната категория DXOMARK Display Gold Label, HONOR 90 заема похвална позиция в глобалната класация на дисплеите на DXOMARK.

„HONOR 90 предлага приятен дисплей, предоставящ цялостно балансирано изживяване в повечето случаи на употреба, с изключително силни показатели за цвят и четливост“, коментира Тибуалт Кабана, директор за оценка на дисплеи в DXOMARK.

HONOR 90 може да се похвали със зашеметяващия 6,7-инчов четиристранно извит плаващ AMOLED дисплей, който е резултат от постоянните усилия на HONOR за разработване и усъвършенстване на дисплея. Извитият дисплей прилича на инфинити басейн и обещава едно завладяващо изживяване. AMOLED панелът с висока разделителна способност (2664×1200) може да показва 1,07 милиарда цвята и 100% от цветовото пространство DCI-P3, осигурявайки много детайлно и точно възпроизвеждане дори на изключително сложни и разнообразни в цветово отношение изображения. Дисплеят има и пикова HDR яркост от 1600 нита, разкривайки живите цветове, които HDR може да предложи.

DXOMARK е независима лаборатория и международен лидер в оценката на качеството както на професионална, така и на потребителска електроника. Постигането на този висок резултат е свидетелство за качеството на устройството и означава, че HONOR 90 предоставя висока производителност и изключително потребителско изживяване. Признанието от DXOMARK за впечатляващата производителност на дисплея на HONOR 90 е важно постижение за HONOR, утвърждавайки отдадеността на компанията да създава продукти с превъзходно качество за своите потребители.

За HONOR е чест да получи признанието за изключително качество на дисплея на HONOR 90 и с удоволствие ще продължава да създава и представя водещи в индустрията технологии на своите потребители.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *