Team Vitality с ново партньорството с Philips Monitors

MMD, водещ специалист при дисплеите и лицензен партньор на Philips Monitors обяви разширяването на международното партньорство с глобалната esports организация Team Vitality. Досегашното партньорство включваше само отбора по FIFA на Team Vitality, а сега вече се разширява и към League of Legends отборите, които се състезават и в League of Legends European Championship (LEC), и Ligue Française League Of Legends (LFL).

 

Многогодишното партньорство ще позволи на Philips Monitors да оборудва атлетите от световна величина на Team Vitality, включително осемкратният LEC победител и финалист на световния шампионат през 2019 г. Luka “Perkz” Perković и LEC победителят през 2021 г. Matyáš “Carzzy” Orság със своите най-добри монитори. League of Legends и FIFA отборите ще получат и лого върху своите фланелки, докато се състезават в най-големите европейски турнири по електронни спортове. 

Като част от новата стратегия Philips Monitors възнамерява да разшири активностите в областта на PC гейминга и да се възползва от експертизата за развитие на състезателите от Team Vitality, стремейки се да създаде най-добрите монитори за геймъри. Philips Monitors ще доставя монитори в ултра модерните тренировъчни бази на Team Vitality в Берлин и „Стад дьо Франс“. 

„Да осигурим на играчите си най-доброто оборудване, за да им помогнем да се представят на най-високо ниво винаги в било топ приоритет за нас и затова е чудесно, че можем да разширим нашето партньорство с такъв доверен доставчик като Philips Monitors. Това е и пример за постигнатото от Team Vitality, което ни позволява да разширяваме партньорствата си,” коментира Nicolas Maurer, CEO на Team Vitality.

„Беше невероятно да може, да подкрепим отбора по FIFA и базата V.Hive с конзолни монитори Philips Momentum, за да подобрим тренировъчната среда. Развълнувани сме, че партньорството ни се разширява и вече включва PC геймърски монитори и отборите по League of Legends”, коментира Xeni Bairaktari, Глобален маркетинг ръководител и старши бранд мениджър за ЕС във Philips Monitors & IT Accessories. “Philips Monitors надгражда своето присъствие с важни новини и обновени технологии, и нашето партньорство с Team Vitality ще ни помогне да дадем на геймърите най-добрите монитори”.

 

За Team Vitality

Като глобална esports организация, Team Vitality е посветена на достигането на отлични резултати и изграждането на ново поколение от esports атлети. Дом на някои от най-добрите играчи в света в осем игри, Team Vitality възнамерява да доминира европейските състезания и да стане сериозен претендент в най-престижните световни турнири. Като световно разпозната марка за лайфстайл и забавления Team Vitality и нейните състезатели имат 14 милиона последователи в социалните медии и работят с водещи индустриални партньори като adidas и Tezos.

 

Основана през 2013 г. от Nicolas Maurer и Fabien Devide, Team Vitality е базирана в сърцето на париж във V.Hive, авангарден публичен комплекс за електронни спортове, а играчите тренират във V.Performance, супермодерна сграда в иконичния Stade de France. Team Vitality продължава да се разширява извън Франция и има състезатели и треньори от 16 различни националности.